- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Браво!
как не проумяваш, че не става дума за това?
не сме казали, че един котешки живот струва повече от един човешки, или е по-важен от глобалното затопляне и отрицателния прираст на населението в България
казваме само, че струва и за отнемането му трябва да има наказания, както трябва да има за всичко друго
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това е много дълбок философски въпрос, по който може със седмици да се спори, но нямам силиможе да го пусна за дискусия в някой час
![]()
^
^ See?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Понякога се чудя откъде ви идват наум толкова абстрактни и цветни мнения, като изберете лявото пред дясното, и почнете да го защитавате....
И аз съм съгласен с @EinGutesKind - нелепо е да пращаш човек при убийци, крадци и изнасилвачи задето се е гаврил с котка.
Нищо против животните, но Наско е прав - за едната въшлива котка са го превърнали в социален инвалид този - успех да си намери работа, жена и прочие впоследствие.
Ще кажете да е мислил навреме и с право вероятно, но въпросът е принципен - откъде-накъде една котка ще струва повече от един човек, пък бил той и ненормалник, дето насилието му доставя удоволствие.
Отделно че 99% от човечеството се кефи на насилие - ако не беше така нямаше да гледаме лайняни филми и да цъкаме видео игри. Половината спортове се въртят около насилието и *борбата* за надмощие.
Аз бих вкарал идиотите, които се кефят на тази постъпка на съда в затвора - показателно е колко са глупави, ограничени и подвластни на емоциите си => опасни.
А този по-добре котки да коли, отколкото хора. А като излезе от затвора най-вероятно точно това ще се и случи. Кой ще носи отговорността тогава ?
така е
но това не прави мнението ти по-малко глупаво
Добре, възрастните ще ги вкарваме в затвора.
А какво ще правим с всички онези малки дечица, които измъчват животните от простотия, невежество и изпитване на удоволствие. Всеки може да си спомни неща от миналото, които не би направил повече. Всяко едно дете, колкото и умно може да бъде, толкова и хитро.
Аз предлагам , пансион, отнемане от родителите, превръщаме ги във войници за масово унищожение, а слабите ги хвърляме на 1000 кучета, да ги ядат..
Не се хващайте на убийствата на котките..
Още сега може да ви изтегля 100 клипчета от йуутууб , на регламентиран лов.. Как се умъртвява животно, от непрофесионален ,,ловец''![]()
Или как се коли диво праси по селски
Спомяш си.. И в двата случая животното, опс .. и в трите случая ... животното изпитва доостаа мъки . На не него не му пука дали е от непрофесионален ловец, дали ще служи за храна на село или дали ще предизвика оргазъм на затворник.
Ако вземем всичките случаи на убийствата.. то по- малко от 1 процент се пада на тези садистически копилита...
Живота не Земята не е лесен, дам..
Това колко струват животинските права е въпрос на договорка, няма правилен отговор. Според мен тук системата си свършва работата доста добре, защото наказанията са ниски - немалко хора смятат че трябва да са високи и немалко смятат, че трябва да са никакви. Целта на системата е да представлява хората. Хората са тъпи индийд, но по този въпрос няма неправилен отговор, стига да не е самоотричащ се и логически невъзможен.
И да, тъпо е че толкова много развалят живота на човека заради това което е направил. Вероятно значителен процент от "феновете" му биха се радвали да го видят да страда или да умре. Най-вероятно доста повече хора не биха мислили същото за Чарлс Менсън, поради абсолютно нелепи причини. Не казвам че той трябва да страда и умре, тхо.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Липсата на логика в подобни разговори е направо зашеметяваща.
Чудя се олигофрени ли сте или емоционално нестабилни олигофрени.
Антракс - пълен лицемер.
Лейдито - говори за социопати, пък се кефи на мизерията, сполетяла някакъв нещастник, вместо да й е тъжно. Ама за добър човек се има иначе.
Климатроника само лов му е в устата, а Тори се чудя дали не са й правили лоботомия в някакъв момент в миналото.
Най-тъжното е, че сте на емоционалното ниво на момиченце в прогимназията. Няма по-тъжна гледка от човек, водещ се единствено от егото си и отказващ да приеме, че хората просто са различни.
И в заключение, че да се видите точно колко нелепо изглеждате отстрани ;
Затова ги изпращаш в затвора за 1(!!!) година, откъдето ще излязат ... несоциопати ?И ако ти си окей да живееш сред социопати, аз не съм.
Тук се разминаваме. Според моите разбирания законите служат да гарантират спокойното съжителство между хората. Неслучайно огромните социални промени в модерната история започват като закон, а не като общоприето мнение, впоследствие отвърдено от законодателната власт.Целта на системата е да представлява хората.
Виж Русия и ширещата се хомофобия и САЩ в пълен контраст, макар населението и на двете държави да е в болшинството си религиозно.
Същото с робството в Щатите.
// не ми се спори честно казано. Разбрах те какво имаш предвид и реших просто да ти драсна и своята гледна точка. Включих се в темата колкото да сипя малко от скука. :3