- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Браво!
Липсата на логика в подобни разговори е направо зашеметяваща.
Чудя се олигофрени ли сте или емоционално нестабилни олигофрени.
Антракс - пълен лицемер.
Лейдито - говори за социопати, пък се кефи на мизерията, сполетяла някакъв нещастник, вместо да й е тъжно. Ама за добър човек се има иначе.
Климатроника само лов му е в устата, а Тори се чудя дали не са й правили лоботомия в някакъв момент в миналото.
Най-тъжното е, че сте на емоционалното ниво на момиченце в прогимназията. Няма по-тъжна гледка от човек, водещ се единствено от егото си и отказващ да приеме, че хората просто са различни.
И в заключение, че да се видите точно колко нелепо изглеждате отстрани ;
Затова ги изпращаш в затвора за 1(!!!) година, откъдето ще излязат ... несоциопати ?И ако ти си окей да живееш сред социопати, аз не съм.
Тук се разминаваме. Според моите разбирания законите служат да гарантират спокойното съжителство между хората. Неслучайно огромните социални промени в модерната история започват като закон, а не като общоприето мнение, впоследствие отвърдено от законодателната власт.Целта на системата е да представлява хората.
Виж Русия и ширещата се хомофобия и САЩ в пълен контраст, макар населението и на двете държави да е в болшинството си религиозно.
Същото с робството в Щатите.
// не ми се спори честно казано. Разбрах те какво имаш предвид и реших просто да ти драсна и своята гледна точка. Включих се в темата колкото да сипя малко от скука. :3
Това пък откъде го измисли?! Нашите са ме възпитали да не измъчвам животни, съжалявам.
Котката на бабини седя десет години със сачма в едното око, щото била решила да си хапне гълъбче на улицата и някой комши я е стрелнал некадърно. Трябва ли да толерирам това?
Спирам да споря, щото няма смисъл. Никой човек със нормално умствено развитие няма да млати животно в земята за забавление и после да го захвърли на боклука, не знам за какво намиране на семейство и работа ми говорите.