.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 230

Тема: Браво!

Мега фен
    Не си мислете, че на запад с кастрация са ги елиминирали..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз не мога да повярвам, че Аурис изписа подобни неща. Искрено се надявам да е иронизирал.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    klimatronik, моля ти се, не извеждай темата в друга посока. И за това може да се спори, но не това беше основното. И ако си търсиш с кого да се заяждаш, чукаш на грешната врата. Няма да обяснявам на деца неща, които трябва да научат сами.
    хахаххаха Тоова ли ще кажеш? Май нещо заглъхна? Сега на годините се захващаш. Е, да ама не винаги годините казват истината.
    Обясни ми . Ти на истина ли вярваш, че в близките години ще има промяна? Че ще започнат да ги кастрирват?
    Е, на селянина му е писнало и няма кво да се лъжем. Хората нямат вяРА в ДЪржаватА.
    Така че ако някой ми убие, ако ще 10 кучета, защото не вижда друг изход.. то няма да го обвиня!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    те китайците с кастрация не ги намалят вие мислите че с кучетата ще успеете
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Обясни ми . Ти на истина ли вярваш, че в близките години ще има промяна? Че ще започнат да ги кастрирват?
    Е, на селянина му е писнало и няма кво да се лъжем. Хората нямат вяРА в ДЪржаватА.
    Така че ако някой ми убие, ако ще 10 кучета, защото не вижда друг изход.. то няма да го обвиня!
    Питахте ме, казах ви вариант. Това, че ви е по-лесно да стоите тук и да си чешете пръстите по копчетата на клавиатурата е друг въпрос.
    Не съм заглъхнала, просто не виждам смисъл да водя спорове със стена. Толкова сте вглъбени в собствената си простота, че не намирам за разумно да се мъча да ви вадя от там. Единственото, в което сте истински добри, е да обяснявате, че другите грешат. Затова и се захващам за годините - с тях ще се научите.
    Тва едно на ръка.
    Второто - повтарям, обръщаш темата на където смяташ, че си компетентен. Говорехме за насилието над беззащитни животни в името на нечие удоволствие, а не изтребването им с цел намаляване на популацията им.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Като стана въпрос за убийства на улични животни..
    Толерирате ли убийствата на улични песове, ако не са от самозащита, ами защото са толкова много, а държавата не ги контролира.
    Не.

Супер фен Аватара на socareless
    EinGEIteskind,рядко тъп и безгранично ограничен си честно,не знам кой ти е казал,че си интелигентен ама наистина много те е изгаврил и искрено се надявам да не си наистина учител както твърдиш,защото хората,които "учиш" са обречени на духовен геноцид и умствена деградация,бивайки облъчвани от мисловната диария,която не спираш да бълваш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз не мога да повярвам, че Аурис изписа подобни неща. Искрено се надявам да е иронизирал.
    Аурис в кофата единствено гледа да жилне някой емоционално, че да се посмее на сеира.

Но наистина смятам, че подобни индивиди са за терапевт / психиатър, не за затвор.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Питахте ме, казах ви вариант. Това, че ви е по-лесно да стоите тук и да си чешете пръстите по копчетата на клавиатурата е друг въпрос.
    Не съм заглъхнала, просто не виждам смисъл да водя спорове със стена. Толкова сте вглъбени в собствената си простота, че не намирам за разумно да се мъча да ви вадя от там. Единственото, в което сте истински добри, е да обяснявате, че другите грешат. Затова и се захващам за годините - с тях ще се научите.
    Тва едно на ръка.
    Второто - повтарям, обръщаш темата на където смяташ, че си компетентен. Говорехме за насилието над беззащитни животни в името на нечие удоволствие, а не изтребването им с цел намаляване на популацията им.
    я кажи аз на колко години съм?
    това че някой не мисли като теб не значи че е тъп и тн съгласен съм искаш да направиш добро
    но дали твоя метод дава ефект?
    и на колко кучешки живота се равнява един човешки?
    искам да ми отговориш на последния въпрос
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на RagioL
    За какво иде реч във тоя спор че ме мързи да чета?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    За какво иде реч във тоя спор че ме мързи да чета?
    мързи ме да ти разказвам

ебал съм те тогава

малии ма тя темата на митьо кристала ли била бе

nqmamNervi
    Guest
    хипотетична ситуация: невръстно дете бива разкъсано безмилостно от бездомно куче. Афектираният родител, в изблик на ярост и безсилие, убива кучето по безмилостен начин / примерно завързва го на колата си и го влачи/ . Оправдавате ли го? Вие как бихте реагирали?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    хипотетична ситуация: невръстно дете бива разкъсано безмилостно от бездомно куче. Афектираният родител, в изблик на ярост и безсилие, убива кучето по безмилостен начин / примерно завързва го на колата си и го влачи/ . Оправдавате ли го? Вие как бихте реагирали?
    ще го спра малко преди да убие кучето ще го вкарам в затвора за 10г а кучето ще бъде качено на правителниствения самолет за да бъде откарано на лечение в Германия

вече е имало такъв случай

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз лично съм против лова, всяко убийство (на животно) различно от храна (при положение, че нямаш друг вариант/отгледал си го сам)/самозащита , е безсмислено. Като цяло съм и против зоопарковете, аз не бих желал да ме затворят в клетка 4 на 4 и да ме хранят и поят. Както и смятам, че за всяко убито животно, което е защитен вид, трябва да има минимум 2-3 години затвор. Ясно ми е, че и бездомните кучета само с кастрация няма да стане, трябва и присъди за хората, които не си гледат кучетата, плодят се безразборно и после ги мятат до някой контейнер. Ние до сега сме имали само женски кучета и само едно имаше кученца (умишлено).
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Ако го застреля примерно - важи,ама тва с влаченето е мъчение и си е чист садизъм,което вече говори за някви психически отклонения

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    Ако го застреля примерно - важи,ама тва с влаченето е мъчение и си е чист садизъм,което вече говори за някви психически отклонения
    ако го застреля е в нарушение на закона за оръжията

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ако го застреля е в нарушение на закона за оръжията
    мислих,че говориме за моралната измерение,иначе то и да влачиш с кола беззащитно животно не мисля,че е много в съотвествие със законите дет се вика,въпреки,че не бих се учудил и да е,имайки предвид законодателството ни

Мега фен Аватара на tori
    И не може да повика някоя от организациите за бездомни кучета, защото... ?

Град
    системата дегоба
    мислих,че говориме за моралната измерение,иначе то и да влачиш с кола беззащитно животно не мисля,че е много в съотвествие със законите дет се вика,въпреки,че не бих се учудил и да е,имайки предвид законодателството ни
    щом е убило човек не е беззащитно

Хаха още ли спорите по тва. Сигурно спорите спрямо различни крайни цели и спорите кои цели са най-добрите, като на всеки дефиницията за това колко добри са дадени крайни цели е колко са близки до неговите собствени.

Вместо това ще ви се похваля с това, че искам да ви се похваля с нещо и същевременно да не ви казвам какво е, като типичен атеншън хор ^^
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

щом е убило човек не е беззащитно
    само дето то не го е направило от чиста злоба,а по-скоро от тва че се е почувствала заплашено по някакъв начин и инстинкта му за самосъхранение се е пробудил,а липсата на разум не му предоставя възможността да направи преценка,ами само да действа както му е заложено по природа - да се защитава,докато човека може и е длъжен да направи по-разумния и хуманнен избор,иначе едва ли бихме се намирали на по-високо стъпало в еволюционната стълба от кучетата?както и да е неискам да се правя на големия природо защитник и да навлизам в някви полемики,щото е много относително,така че всеки с филма си

Град
    системата дегоба
    само дето то не го е направило от чиста злоба,а по-скоро от тва че се е почувствала заплашено по някакъв начин и инстинкта му за самосъхранение се е пробудил,а липсата на разум не му предоставя възможността да направи преценка,ами само да действа както му е заложено по природа - да се защитава,докато човека може и е длъжен да направи по-разумния и хуманнен избор,иначе едва ли бихме се намирали на по-високо стъпало в еволюционната стълба от кучетата?както и да е неискам да се правя на големия природо защитник и да навлизам в някви полемики,щото е много относително,така че всеки с филма си

няма значение убито е дете

няма значение убито е дете
    и с какво убииството на песа по мъчителен начин ще промени това?ще послужи за пример на другите песове ли?;D;D
    да,съгласен съм,че има и песове дето просто са си злобни и неподлежат на дресировка и съм съгласен,че един от начините за справяне с тях е чрез умъртвяването им,но не и по жесток и садистичен начин,независимо от ситуацията...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си