.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 230

Тема: Браво!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    първично чувство за отмъщение. ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Онзи, който оценява живота си повече, отколкото живота на някое животно.
    И затова да сме равни с опитните мишки?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    този "изблик на емоционална агресия" ми звучи по-скоро като израз на психическа неуравновесеност,което си е най-малкото за лечение
    еми то и подпалването на някои хора в знак на протест също е поради психични и физчни проблеми в живота им, ама се почитат, нали?

Мега фен Аватара на tori
    ^
    ^
    ^
    Не се хили, съществуват такива неща, но при всички случаи няма да ти е първата реакция, а ще се появи по-късничко.
    Климбо, пробвай да се приближиш до бясно куче, изяло човек, пък било то и под въздействието на „първично чувство за отмъщение“. И обещай после да кажеш как е било.

Супер фен Аватара на socareless
    еми то и подпалването на някои хора в знак на протест също е поради психични и физчни проблеми в живота им, ама се почитат, нали?
    total nonsense

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ^
    ^
    ^
    Не се хили, съществуват такива неща, но при всички случаи няма да ти е първата реакция, а ще се появи по-късничко.
    Климбо, пробвай да се приближиш до бясно куче, изяло човек, пък било то и под въздействието на „първично чувство за отмъщение“. И обещай после да кажеш как е било.
    Смешно ми е, щото няма такова първично чувство... До сега не съм чул някое куче да издирва убиеца на малкото му и да го убие след време.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Смешно ми е, щото няма такова първично чувство... До сега не съм чул някое куче да издирва убиеца на малкото му и да го убие след време.
    Аз пък съм чел доста художествена литература с тематика за животни и ще ти кажа, че много от присъщите човешки качества, понякога се наблюдават отделно и при различни видове. Така,че отмъщението, не нищо ново, ама нищо, което да се счита за глупост.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    total nonsense
    всичко стана nonsense, но човекът упорито си вярва
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    И затова да сме равни с опитните мишки?
    ти ни поставяш там, не аз

Аз пък съм чел доста художествена литература с тематика за животни и ще ти кажа, че много от присъщите човешки качества, понякога се наблюдават отделно и при различни видове. Така,че отмъщението, не нищо ново, ама нищо, което да се счита за глупост.
    Смятам спора за приключен...

Мега фен
    И повярвай ми, ако убиеш кученцата на някоя кучка. тя ще те намрази най-малкото.. и нищо чудно не е да те издебне някога или при удобен случай да те нахапе яко.

Мега фен
    Смятам спора за приключен...
    и защото е художествена, означава, че е измислица? Въпреки че авторите са биолози и природоизледователи? ок

Град
    Варна
    и защото е художествена, означава, че е измислица? Въпреки че авторите са биолози и природоизледователи? ок
    Художествената литература е дял на литературата, чиято основна тема са въображаеми обекти и събития.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    там е проблема е че ако тя ти го каже ще отвърне в кофата сме

ако ти и го кажеш ще ядеш бан нищо че си в кофата
    not really, казвал съм ѝ по-лоши неща :Д
    окей, извинете
    трябваше да кажа, че е mentally challenged...?
    всъщност беше опит за метафора за това как всеки си има различни правила но го считам за провален и ме мързи да чета темата, така че чао ви ^^
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен
    ти ни поставяш там, не аз
    напротив, аз мисля като животно, само че в дългострочен път.. Самозащита в бъдещето. Да предпазиш дето, докато е рано, а не в последния момент.

Мега фен
    Художествената литература е дял на литературата, чиято основна тема са въображаеми обекти и събития.
    не мисля, така. Във всяка литература има истина.. добре, значи не е била художествена, ами патеписи, доволна лиси?

Ако убиеш любимия стопанин на куче.. бъди сигурен, че то ще те нападне теб. приемайте го както искайте това.

И повярвай ми, ако убиеш кученцата на някоя кучка. тя ще те намрази най-малкото.. и нищо чудно не е да те издебне някога или при удобен случай да те нахапе яко.
    Да, напълно съм убеден...
    И що например, когато лъвове нападнат и убият малко жирафче, майката не ги запомня и да ходи да им отмъщава след време? Сещаш се, че възрастния жираф ще може да нанесе, най-малкото, доста поражения на лъва...

Мега фен
    Всяко животно също си има отделен характер, като при хората. Някои биват наистина зли. така са научени, следствие много фактори. Така ,че мога да се поправя малко.

Всяко животно също си има отделен характер, като при хората. Някои биват наистина зли. така са научени, следствие много фактори. Така ,че мога да се поправя малко.
    Какъв характер, бе, мен? Това да не ти е човек? Май много са ти дошли басните...

Мега фен
    Да, напълно съм убеден...
    И що например, когато лъвове нападнат и убият малко жирафче, майката не ги запомня и да ходи да им отмъщава след време? Сещаш се, че възрастния жираф ще може да нанесе, най-малкото, доста поражения на лъва...
    Възрастния жираф е неспособен да открие е убие лъва в природата..
    И преди да даваш пример за лъвовете.. прочети малко за тях.
    Айде аз ви оставям, защото тези неща се учат индивидуално и най-подробно с досег с животните.

Възрастния жираф е неспособен да открие е убие лъва в природата..
    Що да е неспособен? Обикновено лъвовете си имат територия, която обитават. По-точно прайдовете си имат територия... Та не е много трудно да ги откриеш, ако си въоръжен със сетивата на диво животно...

Мега фен
    Какъв характер, бе, мен? Това да не ти е човек? Май много са ти дошли басните...
    Най-простия пример, е че кучето прилична да стопанина си...
    Да, имат характер, защо да нямат? Кое те кара да мислиш,че нямат? Всеки индивид е напълно различен от останалите. Претижава отделни характеристика, способности и възприятия.. също както при човека.. но ест, това не се забелязва на пръв поглед, за това се иска малко повече съсредоточение, ние сме различни видове, със различен светоглед. по различнен начин възпиремаме всичко, погледът ни е различен .

Мега фен Аватара на tori
    Не говоря за конкретната ситуация, а че по дифолт съществува такова животно. Това се опитах да кажа - ако куче разкъса детето ти, ти няма да хукнеш моментално, щото ще имаш по-важни неща за правене.

Смятай, пък, кво ще е, ако всички потърпевши жирафи се съберат и сформират шайка! Ще си ги вързват за опашките и ще ги влачат за отмъщение.

Мега фен
    Що да е неспособен? Обикновено лъвовете си имат територия, която обитават. По-точно прайдовете си имат територия... Та не е много трудно да ги откриеш, ако си въоръжен със сетивата на диво животно...
    Жирафа не е хищник.. ти се 3баваш вече сериозно. А за връзките и строгата йерархия в семействата на лъвовете има тонове научни трудове и още нищо не е разбрано добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си