.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на maistorluk

Знаете ли откъде може да си взема такова чудо?

Знаете ли откъде може да си взема такова чудо? Става въпрос за български магазин. Няма да ми е изгодно да го поръчам от Америка. Търсих навсякъде, но никъде не можах да намеря такова.

http://www.amazon.co.uk/Headset-Budd...1-PC35-PH35%29
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Провери в Тех***лис,Тех****кет,и тем подобни магазини или във магазини за аудио
    _l_

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Надали ще има. Добрата новина е, че никак не е трудно да се направи, дори DIY. Разбира се при наличие на поялник и малко желание. Кажи си подробно за какво е.
    Единственото което ме притеснява е такъв TRRS жак дали се продава тук... в крайна сметка някое заминало хендсфрии от нокия или там каквото има ще бъде достоен донор, но вече се опира до естетика.
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    А аз да попитам, такъв преходник за обикновени слушалки без микрофон има ли и откъде мога да си закупя?

Град
    Горе на Вишната
    TRRS към TRS?
    Важи същото като горният ми пост.
    Продават TRRS но към 3 чинча: http://kvazer.com/scrart-rca/27579-k...hincha-3-.html
    Може да стане DIY, но ако си свикнал на вида от фабриката, и ще ти е за пръв път - няма да го докараш много красиво
    БлОГът
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

Взех си PS4 и не ми се дават 120+ лева за слушалки, а слушалката дето идва с конзолата и микрофона са т*шак работа. Искам да си взема такова да го вкарам в контролера и да свържа едни слушалки и десктоп микрофон.

Град
    Горе на Вишната
    Ясно, значи щом няма да е в джоба нищо не те спира да си направиш. Ако имаш желание - ще ти дам необходимите насоки.
    Ако си столичен мога и да ти го направя. Разбира се може и да си поръчаш.
    БлОГът

Повече от фен
    Това, което си линкнал е от Английския Amazon(Англия/England). От там спокойно може да поръчаш.

domain, не съм от София. Но иначе ще съм много благодарен ако дадеш някаква насока.

Град
    Горе на Вишната
    TRRS жака е същия като TRS, но с 1 пръстен повече, което ще рече, че е с 4 проводника в кабела.
    Тънкия момент е да си намериш такъв. Провери дали продават в някой магазин за кабели, аудио и видеотехника, ако ли не - старо хендсфрии ще свърши работа, или да си вземеш кабел, да си го вземеш http://kvazer.com/scrart-rca/27579-k...hincha-3-.html Ще ти трябват и 2 http://kvazer.com/jack-and-trs-conne...5-STEREOH.html , както и малко кабел.

Към TRRS-а трябва да свържеш 2-та женски жака. Единия ще ти е за слушалките ляво, дясно и маса, а другия ще е за микрофона линията и маса. Масите са общи.

Това е в общи линии
    БлОГът

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Тръгнал човека да запоява... По-лесния начин е да си го купи, пък и ако не му се получат хубаво спойките може да има смущения... По-добре да си купи тскъв кабел от магазина... Аз ел. Компоненти пазарувам от Елимекс..
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    виждал съм такива да идват в комплект с разни слушалки, виж по магазините преди да започнеш да запояваш, това е едно елементарно кабелче, което се използва доста, няма как да го няма.

Супер фен
    Провери в магазини като Конрад и Панда.Ако там няма , попитай ги да докарат.Ако не намериш в Конрад или подобни магазини - поръчвай от Амазон.Аз си търся дълъг кабел да свържа pc-то към crt телевизор, обиколих сумати магазини в София и няма :X .

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Провери в магазини като Конрад и Панда.Ако там няма , попитай ги да докарат.Ако не намериш в Конрад или подобни магазини - поръчвай от Амазон.Аз си търся дълъг кабел да свържа pc-то към crt телевизор, обиколих сумати магазини в София и няма :X .
    Като няма ще си направиш. Взимаш къс оригинален кабел и след това многожичен режиш оригиналния на 2 и запояваш с дългия въпреки че не е хубаво да се прави защото над 5м. /мисля че беше/ се губи качество...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си