Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
айде поредната. нали ги виждам пред очите ми какви са тройкарите и четворкарите. аре съобразявай се малко. ако се припознаваш сред тях... жалко. не мисля, че е лошо да изкарвам отлични оценки, а отлични оценки се изкарват със знания. не бери грижа за общата ми култура, по-голяма е от тази на една 15-годишна пикла като теб
Виждаш, какво? Стереотипи, защото си сляпа като къртица, и всичко, което ти се върти в главата е в точно определен морален ред, и ако криввенш вече си отрепка, нямаш бъдеще, бб яка диплома__ела бело.
Много тъпо така, девушка, сама си поставяш ненужни граници, не стига че гените ти не позволяват кой знае какво умствено развитие, ами и ти още повече го възпрепятстваш.
Три и четири не са лоши оценки, нищо че аз не получавам принципно такива, не знам какво им мразиш, хубави числа са попринцип.......

Не зная, не знам как се мери обща култура спрямо друг човек, знам само какви впечатления могат да оставят 2-3 реда мъдрости от 3 годишен житейски и несравним, с този на когото да е, свръх-човешки опит. :}