о, ама ти говориш толкова сложно. термините са по-трудно от тези в учебник по БС (банково счетоводство). всъщност ти си заблудена християнка. аз дори не вярвам в подобни неща. нз, не съм израснала по фермите да знам какво е отношението на животновъдите. вегетарианството/веганството е въпрос на личен избор. той не ми е насаден от еди кой си, дори напротив. всеки се опитва да ме разубеди. няколко кадри с жестокост само биха могли да ускорят вземането на окончателно решение да спра с продуктите от животински произход. моят морал е такъв. твоят какъв е? кое ти дава правото да мислиш, че е по-тесен, когато ти си тази, която не може да приеме/разбере много неща и отрича другото като възможна истина? аз поне осъзнах, че за да бъда истински толерантна, трябва да толерирам и чуждият морал. както виждаш сама, ти не си достигнала все още до това прозрение. всеки човек си има негов собствен морал. няма универсален такъв. а това, че подценяваш чуждият те прави тесногръда .. и подвластна на стереотипи.