Има разлика между това да покажеш реален аргумент и да дадеш някакво неверояяяяяяяятно голямо изключение, което е едно на сто хиляди. При примерите, които те дадоха, причината за ниските резултати в училище почти сигурно е била липсата на увереност да кажат нещо в час и тоталната интровертност, която (вероятно) е присъща за гениите.
За фишерман - климатроник сподели линк с описание на няколко от различните видове интелигентности. Може да си кръгла нула като математик/художник/лингвист, но това да се компенсира от високи нива на емоционална/предприемаческа или каквато е там интелигентност и да се превърнеш в новия президент, във въпросния български милиардер (на когото явно е помогнал доста късметът) или в Христо Стоичков.
Тук никой не е тръгвал да обижда хората, които не се интересуват от училището и завършват с тройки, вие сте тези, които скачат на ива за това, че се радва за успеха си.
Това май не е по темата, не, че има квато и да е фиксирана тема тук, но в живота не е ли най-важно усилието, което вкарваш в нещо, вместо природните заложби, които имаш по него? С напредване на възрастта ми започвам да мисля така... все пак не съм видял спортист на олимпиадата, отишъл там само с талант.
Последно редактирано от dimitar., : 02-06-2014 на 19:09