харитов, не искам да обсъждам каквото и да е с теб, не ме радваш като личност, сух си и скучен, не предизвикваш интерес, няма да стана житейски учител в отдалечено кътче на света, кой каквото си иска да се учи, както каза въпрос на капацитет
Първоначално написано от Ivaaaaa
//
оф Ива бъркам ти се вече, кви кавички, нз нз
кво добро утро чакай да препрочета хахаха, заеби
Щом нямаш силна воля, значи си силно податлива. Кое от това ти е сложно за смилане? Обяснявам ти се, защото съм споменавала, че тук обичам да хуля хората само за едно нещо - когато кажат плоско мислене.
Плоско не го дефинирай тъпо, нее абсурд, в твоя случай ти си гений, просто ние не сме достигнали висшето ниво на интелект, за да разберем несъответствията ти между реч и мисли, навярно трябва да създадеш нов език, с който да предаваш ценната информация, която ти е възложено да ни дадеш.
Да, чета се, даже препрочитам доста от нещата си, за да знам как да се защитя, ако нещо е наистина много безсмислено, но ако виж, високия ти интелект не асимилира простовати неща, от простовати хора, проблема е общ.
Пък и за измъкване, не знам, не е лабиринт, че да му диря изхода, както виждаш колко думи ти отделям, за да се аргументирам, защо мисля нещо по даден начин, с риск, че нищо няма да вденеш, ама какво пък.... нали трябва да учим хората ДА БЪДАТ ДОБРИ хахахахаххаха ехххх
Какво поставям сама и после отхвърлям?