Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
харитов, не искам да обсъждам каквото и да е с теб, не ме радваш като личност, сух си и скучен, не предизвикваш интерес, няма да стана житейски учител в отдалечено кътче на света, кой каквото си иска да се учи, както каза въпрос на капацитет

оф Ива бъркам ти се вече, кви кавички, нз нз
кво добро утро чакай да препрочета хахаха, заеби
Щом нямаш силна воля, значи си силно податлива. Кое от това ти е сложно за смилане? Обяснявам ти се, защото съм споменавала, че тук обичам да хуля хората само за едно нещо - когато кажат плоско мислене.
Плоско не го дефинирай тъпо, нее абсурд, в твоя случай ти си гений, просто ние не сме достигнали висшето ниво на интелект, за да разберем несъответствията ти между реч и мисли, навярно трябва да създадеш нов език, с който да предаваш ценната информация, която ти е възложено да ни дадеш.
Да, чета се, даже препрочитам доста от нещата си, за да знам как да се защитя, ако нещо е наистина много безсмислено, но ако виж, високия ти интелект не асимилира простовати неща, от простовати хора, проблема е общ.

Пък и за измъкване, не знам, не е лабиринт, че да му диря изхода, както виждаш колко думи ти отделям, за да се аргументирам, защо мисля нещо по даден начин, с риск, че нищо няма да вденеш, ама какво пък.... нали трябва да учим хората ДА БЪДАТ ДОБРИ хахахахаххаха ехххх
Какво поставям сама и после отхвърлям?
ти името не можеш да ми напишеш правилно пък си тръгнала да ме съдиш