- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кой ми е разглеждал профила във Facebook
Здравейте, наскоро тази приставка стана реалност, но малко хора споделят как са се придобили с нея. Знам, че работи на Google Chrome с някаква .crw приставка - инсталирах я, но явно не съм направила нещо както трябва. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне по темата.![]()
Хахахахахахаха
Каква реалност, какви малко хора я имали, имаш ли нещо в тиквата въобще ?
За всеки браузър може да се ползва, но виждаш само тъпаците, които също са си го сложили.
Не знам дали наистина има такава приставка, но внимавай пък за фалшиви такива, които примерно може да ти откраднат паролата за фейсбук(макар че за какво ще им е) или PayPal, или да вмъква досадни реклами в сайтове, които може да съдържат вируси(по принцип става през Flash и Java).
http://www.pcworld.com/article/20895...to-adware.html
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Такава приставка има, опитах се да я инсталирам , уж да тръгне но нищо.Накарай някой приятел "хакер" ако познаваш да ти напише,ако искаш да имаш.За момента няма работеща такава приставка,или ако има само хакерите могат да я ползват.
коко, 95 IQ-то ли ти е?
Туй да не ви е ВБокс-а, че да се вижда кой ти е гледал профила?![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac