.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    И може би ще е добре да си на поне метър от него когато говорите... поне да можеш да се защитиш своевременно ако се наложи насилието ражда само насилие... то и затова сме на тоя хал...

Цитирай Първоначално написано от Summer Fresh Виж мнението
    Тя искаше да го зареже, за да е с мен, но аз не й позволих, защото знам, че той я обича адски и това би го съсипало.
    Тя като го зареже и без това, той пак ще е съсипан. Но ако те вижда точно теб с нея, определено ще му е много по-тежко. Аз не виждам смисъл да му казваш. Ако ще прекратявате връзка с нея прекратявате и толкова, тя после да го зарязва и това е.

Ще я зарежа, тя ще зареже него, ще го преодолеем някак си, както и той - ОК. Но рано или късно всичко ще се разчуе, той ще го чуе от други хора, а в никакъв случай не искам това да се случи, предпочитам сам да си призная всичко, отколкото някой чужд да го хване и да му каже "твоят приятел и бившето ти гадже са правили еди какво си зад гърба ти".

Ще я зарежа, тя ще зареже него, ще го преодолеем някак си, както и той - ОК. Но рано или късно всичко ще се разчуе, той ще го чуе от други хора, а в никакъв случай не искам това да се случи, предпочитам сам да си призная всичко, отколкото някой чужд да го хване и да му каже "твоят приятел и бившето ти гадже са правили еди какво си зад гърба ти".

Е нали уж сте се крили? То ако някой друг знае досега да е разбрал, те такива клюки бързо се разнасят. Така и така си го преебал (макар че тя така или иначе щеше да го зареже), поне не го съсипвай съвсем. Остави че ти може да го отнесеш също болезнено...

Ами да, уж крием, но колко и какво успяхме да скрием и самите ние не знаем, все имам чувството, че някой е разбрал и чака удобния момент да го изръси пред всички... заради това не искам да рискувам повече.

Решаваш да си прехвърлиш товара на него...това е още по-кофти отколкото това което си направил. Ако аз съм на негово място, това наистина ще ме съсипе и по-добре да не знам истината.

По-добре да го научи от него вместо от нея... не разбрахте ли,че в отношенията между двама души има ли лъжа тя винаги лъсва рано или късно... колкото по-късно толкова по гнусно.

Вчера на Х й писах, че искам всичко между нас да свърши завинаги, и че ще му разкажа всичко, тя прочете съобщението, но не отговори, не знам защо. Както и да е, след даскало му разказах всичко от А до Я, през цялото време той не спираше да се смее като луд, не знам какъв признак е това, ако може някой да обясни, аз очаквах да побеснее, да се разкрещи. Накрая каза само "знаех си, че е кучка, а ти мой брат", като продължаваше да се смее. Може би е бил напушен, по друг начин не мога да си го обясня. Повече не сме се виждали, днес го видях на линия, но не посмях да му пиша, а Х не съм я виждал изобщо, звънях й, но не ми вдига, нямам и идея какво ще се случи от тук нататък.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Едва ли е бил "напушен", явно от някъде е разбрал какво става с нея и теб и е чакал някой от двама ви да му каже и ти като си улучил правилният момент е било просто чист късмет и въпрос на време, не знам. Но се съмнявам от А до Я да си му казал всичко, тъй като хората съзнателно прикриваме някои неща. Няма човек, който да каже изцяло истината,.. е ще каже само онова, което другият иска да чуе и да му хареса, НО винаги ще има по една (дори много дребна) спестена подробност, а в твоя случай май ще са били няколко. Може би пък от някъде е разбирал за предишните нейни връзки и го е очаквал и се е зарадвал, че го разбира от теб.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Пич вече си се усрал.. на приятелят ти си му забил нож в гърба.. Каквато и да е колкото и да я обичаш никога не трябва да действаш,така трябва,така е редно. Ти вече си направил крачката,постъпи като мъж и му кажи,ако ти е приятел ще го заболи но ще те разбере.Ако не те разбере не се занимавай просто повече с нея.На приятелят ти ще му мине,все пак сме мъже и се обичаме (мъжка любов).

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Земи се застреляй.... никой не прегрешил толкова че да го наказват с приятел като теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на tireheb
    бате, ти друг коментар освен "обеси се", "застреляй се" и "не бъди путка, лигльо" имаш ли ? ;/

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Правете секс на партия.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Aко наистина държиш на приятеля си няма да му причиняваш това . Постави се на негово място на теб дали ще ти е приятно,приятеля ти да се вижда ( може би и не само това ) с твоето момиче? Говори с нея и ако не иска да те разбере просто прекрати нещата докато е още рано,защото по този начин рано или късно ще загубиш и НЕЯ и НЕГО. А и аз ако бях на твое място щях да се замисля дали щом си има приятел и е с мен,дали може след време като реши да скъса приятеля ти и да е с теб,неможе и да е с друг и да наранява теб както ти сега нараняваш приятеля си? ЗАМИСЛИ СЕ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Както споменах по-горе вече скъсах с нея, а след всичко това, което се случи мисля, че ще е по-лесно да я преживея, днес от приятеля ми разбрах, че и те са скъсали. Не знам дали е за добро или по скоро за лошо, но той продължава да ми говори, даже ми каза, че ако се обичаме няма да ни попречи да сме заедно, но да се пазя от нея, естествено отказах. Също така каза и, че няма да казва на никой какво се е случило, просто всичко да си остане в тайна, и за него така щяло да бъде по-добре. Вече започнах да виждам и лошите черти в Х, преди я виждах като идеалната.

Между другото има едно много яко момиче, което ме преследва от няколко дни, та се чудя какво да направя, знам, че е гадно да чакаш, заради това не искам да и казвам, че би се получило нещо между нас, но след време. Трябва просто или да изляза с нея, или да й откажа, не искам да давам празни надежди, но пък е много готина и най-важното няма гадже.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Земи се застреляй.... никой не прегрешил толкова че да го наказват с приятел като теб.
    Не мисля, че има безгрешни хора, едва ли пък ти си. Да, направих грешка, и знам, че ще си платя някой ден, колелото се върти. Всеки си взе поука, моята беше да не се поддавам толкова лесно на изкушенията, и да се противопоставям повече на себе си.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Summer Fresh Виж мнението
    Както споменах по-горе вече скъсах с нея.....

Чакай ся, не се възгордявай толкова, 'щото приятеля ти е ходил с нея, а не ти, че да "късаш" с нея.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си