Здравейте!
Ще ви разкажа нещо, което не мога да споделя на никой близък, надявам се да ми помогнете някак си.
Момче на 17 години съм. Преди няколко месеца приключих връзка, която продължи 8-9 месеца, може би най-дългата, и двамата запазихме красивите спомени и добрите отношения, но не тук е въпроса.
В края на миналата година един мой много добър приятел ме запозна с гаджето си, за която говореше постоянно, и аз се радвах, че е толкова щастлив. Но когато я видях просто не знам, влюбих се в нея, а не исках да го призная пред себе си дори. След това излязохме 2-3 пъти на кафе с още няколко приятели, тогава от погледа й разбрах, че и тя има симпатии към мен. Започнахме да си пишем по фейсбук и да се зарибяваме един по друг, и една вечер решихме да се видим, всичко мина страхотно, след това отново и отново, но естествено тайно, не е истина колко бързо се привързах към нея, просто всичко се случваше много бързо. Още продължаваме да излизаме, но не знам докога ще се крием, имам чувството, че всеки момент приятелят ми т.е гаджето й ще разбере и няма да ми проговори никога повече, а пък сме приятели от доста години. Тя искаше да го зареже, за да е с мен, но аз не й позволих, защото знам, че той я обича адски и това би го съсипало.
Не знам какво да направя, по-щастлив не съм бил, но същевременно съм и нещастен, мразя се за това, което правя, чувствам се като пълен идиот.
За сега никой не знае за връзката ни, а и не искам да знаят, но пък ми омръзна от всичко това, от тайни, от интриги и от всичко останало. Продължаваме да се крием, но докога ще продължи това безумие не знам.
Объркан съм. Моля ви, дайте ми някакъв съвет.