Аз също вярвам с Специалния, определям го като съвкупността от това, което ще търся много време, и след време ще намеря. Най-вероятно ще съм готова да захвърля всичко, когато го намеря, но ще действам открито.
Тогава нека си представим, че девойката вижда Специалния в автора. Окей, никой не ги спира да се заедно и да се обичат. Ама начинът това ли е? Крайно миша и подмолна постъпка. Хайде автора без да реве колко му е гадно, защото приятелят му си обичал гаджето, и как не й давал го изостави заради него. Ама не ти е кофти да си я буташ тайно, а? Не ви съдя, но не мога и да не си кажа, че мисля такива постъпки за мега гнусни, и съм прекалено голям ценител на приятелите, за да ги прецакам така. И все пак се е случило вече, ако не го криехте, нямаше да е толкова долно. Щом ви е толкова хубаво заедно, бъдете си двамата, но бъдете честни.
*Не знам защо си мисля, че това е един урок на живота, от който автора ще научи, че заради пички не трябва да си преебава приятелите, но времето ще покаже дали съм права.