.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

maniaka123
    Guest

Презервативи - Durex Performa

Здравейте какво ще кажете за презервативите Durex Performa

maniaka123
    Guest
    Питам за този презерватив, защото първия ми път наближава (сефтето) и мисля да използвам този презерватив за да свърша по бавно за да не се изложа пред момичето вие какво ми мислите ?

Да използваш тоя презерватив ще е най-голямата грешка де можеш да направиш. Защо?
    Ако си ултра възбуден с него или без него ще свършиш дорде си разбрал, че си почнал. Ако пък си притеснен щото ти е първи път и удари лидокаина няма да имаш никва чувствителност и ще ти падне на секундата и нито на теб ще ти е кеф нито на нея.
    Затова като разбрани хора и кажи, че ти е за първи път, а не се прави на голяма работа - ако е сносна ще разбере и ще повторите потретите и така...
    ...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от maniaka123 Виж мнението
    първия ми път наближава (сефтето)

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от maniaka123 Виж мнението
    Питам за този презерватив, защото първия ми път наближава (сефтето) и мисля да използвам този презерватив за да свърша по бавно за да не се изложа пред момичето вие какво ми мислите ?
    Ако те е страх че ще свършиш бързо изпробвай това...https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...24419172_n.png
    А за презервативите...Тези са актуални...https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...60547556_n.jpg

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Що бе ако члена му е наред и е винаги дигнат няма проблем, само да знаеш за тези презервативи члена ти изтръпва и почти нямаш никакво усещане, но сега като се замисля може да пробваш първите 3 - 4 пъти с тях, и после да си караш без презерватив нали за да свикнеш със усещането да правиш секс, и след това да можеш да издържаш по 20 минути, а може и повече да можеш Но нека се изкажат и други съфорумници да видим какво е и тяхното мнение
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    durex love sex

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    durex love sex
    Гледала си рекламата

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Гадна работа е този Durex

Много са гадни тия презервативи. Има голям шанс да ти спадне, освен това си спомням, че се е случвало да правя секс с такъв презерватив и не ми хареса усещането.

Купи си Durex Love или Ultra Thin.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много са гадни тия презервативи. Има голям шанс да ти спадне, освен това си спомням, че се е случвало да правя секс с такъв презерватив и не ми хареса усещането.

Купи си Durex Love или Ultra Thin.
    Защо да си купува такива според тебе ще издържи повече ли !?

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не възлагай много надежди на първия път. Презерватива няма да ти помогне да се справиш по-добре. Научи се да оцелваш дупката, пробвай различни пози, обърни внимание на предсексуалната игра. Не се притеснявай, че ще ти спадне, пак ще го вдигнеш. Като свикнеш с партньорката си, вече ще можеш да се насладиш на усещането пълноценно.

П.П. Изяш 3-4 варени яйца половин час преди секса. Ще го вдигнеш по-лесно, гарантирам ти.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не възлагай много надежди на първия път. Презерватива няма да ти помогне да се справиш по-добре. Научи се да оцелваш дупката, пробвай различни пози, обърни внимание на предсексуалната игра. Не се притеснявай, че ще ти спадне, пак ще го вдигнеш. Като свикнеш с партньорката си, вече ще можеш да се насладиш на усещането пълноценно.

П.П. Изяш 3-4 варени яйца половин час преди секса. Ще го вдигнеш по-лесно, гарантирам ти.
    Това с яйцата за първи път го чувам

МОМЧЕ СЪМ !

Когато използвам презервативи използвам или тези или ултра тънките.

RapExotic ти казва много хубаво - не очаквай чудеса първия път.
    Гледай да се на място, където никой няма да ви притеснява, позабавлявайте се преди същинската част, изучавай тялото й. Дори и да свършиш ако продължите с ласките и еротиката пак ще го вдигнеш, така че място за притеснение няма. Дори след това ще можеш да изкараш доста повече време, колкото на нея й се иска.

Поздрави и успех!

BeTheOne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си