Здравейте..пак
не знам дали пиша тук за да споделя с вас или наистина ми е интересно нещото за което ще ви питам.. Та въпросът е: преди почти вече 2 години преживях огромно разочарование заради едно момиче (смисъл скъса ме много гадно, аз я обичах), както и да е. От тогава не съм имал повече приятелка и вече както един приятел ми каза започвам да си мисля че заради тази случка съм предразположен към провал и разбира се нещата се провалят всеки път. Много момичета съм харесвал но не става и не става. Чувствам се разбит, бих дал почти всичко за да си намеря някоя с която да имам малко по-дълга връзка. Не съм тъп (въпреки изказванията на съфорумници) , нито се смятам за грозен. Случвало ли ви се е това, има ли излизане? Ще кажете самочувствието ти е ниско примерно или не се стараеш достатъчно, не знам може би една част от мен я е страх от същата ситуация, но въпреки това полудявам.
Мерси за отделеното внимание (bow)
Прекалено много ти дреме Живота няма да ти подари това, от което най-много се нуждаеш. Постарай се да слагаш момичетата на 2-ро място след хобито си(ако нямаш - създай си такова), те сами ще те забележат. Контактувай повече, но не по фейсбук, а навън, намери си нови приятели.
Нормално е, изградил си си обща представа за всички момичета заради случката с твойта. Срещай се с повече момичета, опознавай ги, но не гледай на тях като на бъдещ партньор. Когато намериш правилната ти сам ще го усетиш.
Не разбраг да имаш точно конкретен въпрос освен "Случвало ли ви се е, има ли излизане", но това е строго определено и ако примерно на някой му се е случвало не значи, че случая е идентичен с твоя.
А иначе... Какво се впрягаш толкова? Живей си живота - гаджето не значи щастие и щастието не значи гадже. Нещата ще станат, когато трябва, вярваш или не. Не се сдухвай!
пичове, да, помеждудругото наистина когато най-малко очакваш да се случи нещо то се случва. Знам че трябва да гледам напред, гледам , просто вече се чудя дали не става защото всичко е на някакво подсъзнателно ниво. Питах ви дали ви се е случвало, защото съм чувал и при други хора подобно нещо и се чудих дали има нещо което може да се направи или нещата си идват сами на мястото...но все пак 2 години ха ха
При мен вече станаха 3 години... лошото на многото връзки (или на продължителните) е,че с времето,опита,преживяните неща ти става все по-ясно какво точно искаш до себе си... и уви - все по-трудно да го намериш.Тръгнеш ли с нагласата,че нищо няма да се получи то определено нищо няма да се получи братле... усмихвай се,опитвай се да намираш щастието в колкото можеш повече неща и това,че с някое момиче не се е получило можеш само да се радваш,че не сте си загубили времето и двамата в илюзии.Изживявай си живота и всичко положително,което ти се случва на макс... и както написа по-горе един съфорумец... като се появи подходящата така ще те тресне (като товарен влак) ,че няма как да я подминеш
п.с. Бъди винаги готов да рискуваш и никога не слагай хората под общ знаменател.Колкото и да си приличаме... не сме еднакви
Попитали стоножката как така движи всичките си крака без да се спъне или да се обърка. Тя решила да покаже по-бавно, замислила се за последователността и... се спънала, та се пребила. Got it?
според мен пък несъзнателно проваляш нещата.Аз съм в подобна ситуация...и аз от близо 2години, след дълга връзка, не мога да намеря момче, с което да се получи.Дори и да харесвам някого, нещата не стават, за това и накрая се отказах и реших, че когато му дойде времето ще се появи момчето а и нали знаеш, когато търсиш нещо много усилено, не го намираш, спреш ли да го търсиш, то изкача.. така чеее...good luck за напред и не се впрягай толкова