.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Питане

Питане

Здравейте приятели. Питането ми е преди няколко дни правихме секс с приятелката ми, естествено бях с презерватив. По едно време като сменихме позата и т.н видях по презерватива, по ръката ми и по нея отдоло нещо като малки бели капчици.
    Презерватива не беше скъсан никъде, а аз след това при орално стимулиране свърших? Та въпроса ми е какви са тези капчици от нея. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на baby_baby
    От нея е

Бяло течение се казва. Пращай я на чичо Гинеколог.

E да но винаги когато с пръсти я стимилирам или сме го правили го има това бялото, но доста по - малко. И нито последния път имаше лош мирис или лош вкус. А знам, че при бяло течения, мирише доста зле.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от silas2 Виж мнението
    лош вкус.
    моля ...

Eми орална любов можеби .... ако на теб не ти харесва мен много ми харесва да го правя на приятелката ми.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от silas2 Виж мнението
    Eми орална любов можеби .... ако на теб не ти харесва мен много ми харесва да го правя на приятелката ми.
    Ти знаеш за течението и все пак продължаваш ...? Може да е някаква инфекция ... и би било най-добре да отиде на гинеколог

От както сме заедно над полувин година винаги е имало нещо беличко при стимулация с ръка. Предполагам е както при нас се отделя преяекуларна течност.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво бяло течение ви гони? Вие путка на живо виждали ли сте?

Авторе, няма за какво да се притесняваш. Секрета, който си забелязал е от естественото овлажняване на влагалището. Нормално е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си