Ами не мога да кажа, че родителите ми са възхитени от избора ми на спътник в живота, но го приемат нормално. Винаги се държат добре с него и го канят по празниците или просто ей така на вечери и т.н. Неговата майка обаче беше доста по-трудна, в началото хич не ме харесваше, без дори да ме познава, тъй като живее далече. Но миналото лято, поради стечение на обстоятелствата взе че ме хареса и сега ми звъни по 1-2 пъти в седмицата, за да ме види как съм и какво правя. Дори на него не му се обажда толкова често
Колкото до това как сме ги запознали, в началото с него излизахме просто ей така по приятелски и един ден дойде да ме вземе, за да ходим да гледаме някакъв филм. Той пък взел че баща ми отворил и го поканил вътре да ме изчака и така. С майка му се запознах сигурно година по-късно, излезнахме заедно, именно с тази цел. Държа се много неприветливо и си тръгна след няма и половин час, уж по работа, на него му стана неудобно и ми обясни, че и той не можел да я понася, да не обръщам много внимание на държанието и приказките и. Колкото до баща му, с него в началото се запознахме по скайп, тъй като живее на около 11 часа път от тук. Много готин и ведър човек, приказката върви много лесно с него. За него аз съм бъдещата му снаха и не приема "не" или "може би" за отговор. Всеки път, когато говорим по телефона или скайп ме пита дали моят ми е предложил вече или още се бави. На живо обаче сме се виждали само един път и пак останахме с добри впечатления един от друг.