Той се е виждал няколко пъти с майка, като идваше у нас. Размениха си по няколко приказки, харесва го. С баща ми единственото му запознаване беше да ни закара до едно място. Ама и той го харесва. :Д С баща му аз не съм се виждла, защото не работи тук.. няма как просто. Иначе изглежда свестен човек. Майка му, от друга страна.. хммм, засичали сме се няколко пъти, той твърди, че ме харесва, но ми се вижда някак хладна.
Нашите не харесват гаджето ми. Не ги разбирам. Още не съм навършила 18, а той е. Те го съдят само по родителите му. Ако не им харесва с какво се занимават родителите му или какви са, то означава че и него не харесват. Той е по различен, но нашите никога няма да го удобрят. Много се притеснявам. Когато казах на мйка ми че имам гадже, тя започна да го проучва. След няколко дни ми каза да скъсам с него или ще каже на полицията, че той се занимавал с малолетни. Не мога да повярвам! Те никога не са ме разбирали! Друга причина да не го удобрят е това че не е бтлгарин и има различна религия! Но всички сме хора, нали! И твябва да се приемаме такива каквито сме. Сега продължавам да ходя с него, но гледам да крия от нашите! Те постоянно ме следят по улиците и моите приятели се притесняват за мен! В междучасията училище или майка ми или баща ми седят пред училище и ме чакат! Не мога да повярвам