- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е !
В каквото ще превозно средство да се опита, все показва само желание за секс и липса на по-задълбочени чувства.
Ако си с човек, който обичаш значи нужната атмосфера вече я има, независимо дали е в спален вагон или 5 зведнен ХОТЕЛ!!!
Напротив миличък, ако наистина ти пука за едно момиче, ще се постараеш повече от едно бързо в колата за начало. Ще се опиташ да ѝ осигуриш малко повече комфорт, а не да я караш да се чувства евтина. Сексът в кола не е лошо нещо, стига преди това да сте правили вече секс и да го използвате за разнообразие. Обаче, ако някой се опита да започне с него ще си остане на сухо.
Аааа и не съм твърдяла, че чувствата се генерират СПОРЕД околната среда, а че чувствата генерират околната среда, т.е. при тяхното съществуване има и старанието, за което казах по горе.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-10-2014 на 19:29
Така е, между другото.Първоначално написано от deepthroath
Ако ще е любов, ще е любов. Дори със секс на първа среща. Е, да, вярно е - друго си е магията на изчакването. Но в живота, поне както аз съм забелязала, нищо не става по план.
Но авторката е на 16 и си личи, че още носи романтичните представи... Вероятно тя иска връзка с момчето.
По-хубаво да се откаже авторката. Едва ли си струва. Разликата в годините им не е грамадна де, но какво може да му предложи, ако той не иска друго освен секс?![]()
Не е така. Това къде ще го направим с някой за пръв път обаче е важно. И все пак не значи, че ако всичко е както трябва, той задължително ни обича. Обаче, поне на мен липсата на каквато и да е съобразителност ми подсказва, че не е сериозен в намеренията си.
Всички ягоди са плодове, но не всички плодове са ягоди - да сме по-обощени. Може и да ме разбереш какво казвам и какво имам предвид с това, което твърдя.
Извод: Купувайте си по-широки и луксозни коли за да е комфортно на тази патка ,която ще чукате в колата!![]()
Може просто да няма възможност да я заведе другаде. След като е реагирал нормално след като се е дръпнала, значи не я е закарал там само за секс. Защо не ви хрумва, че наистина я харесва, което не изключва желанието за секс?
Как може изобщо да се притесняваш и да се обвиняваш за нещо? Това е най-доброто нещо, което си могла да сториш! И другото което е и аз съм на 16, а даже не съм се целувала и не съм имала гадже, значи аз съм дооста по-задръстена ли? Просто си харесвам някой и си живея живота....не се тревожи, малки сме още мъжете няма да избягатучи, живей, забавлявай се, а Той, човекът, истинската любов, ще дойде...и не се разправяй с такива батковци!
![]()
![]()
То ще си проличи дали е искал само секс или я харесва. Ако пак те потърси да излезете и не прави опити да те натиска, значи може и да иска нещо повече. Важното е ти да не правиш неща, които не искаш, пък каквото стане в крайна сметка.