.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Срам ме е !

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    За какви възможности говорите да не искал просто секс, ами да я обичал?
    ЧОВЕКА СЕ ОПТВА ДА Я ИЗЧУКА В КОЛА ЗА БОГА!
    Ами тогава да смени колата с камион. Тогава "ЧОВЕКА ЩЕ СЕ ОПИТВА ДА Я ИЗЧУКА В КАМИОН".

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    В каквото ще превозно средство да се опита, все показва само желание за секс и липса на по-задълбочени чувства.

deepthroath
    Guest
    В каквото ще превозно средство да се опита, все показва само желание за секс и липса на по-задълбочени чувства.
    Специално заради теб си направих регистрация, защото исках да ти кажа, че си уникално просто животно.
    Чуствата не се генерират според околната среда, патко заспала.
    Обичаш ли някой/я няма значение къде и кога, винаги ще е хубаво!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от deepthroath Виж мнението
    Е ее.... как няма да е важна околната среда ...кат няма атмосфера ко прайм ?

deepthroath
    Guest
    Ако си с човек, който обичаш значи нужната атмосфера вече я има, независимо дали е в спален вагон или 5 зведнен ХОТЕЛ!!!

Специално заради теб си направих регистрация, защото исках да ти кажа, че си уникално просто животно.
    Обичаш ли някой/я няма значение къде и кога, винаги ще е хубаво!
    Напротив миличък, ако наистина ти пука за едно момиче, ще се постараеш повече от едно бързо в колата за начало. Ще се опиташ да ѝ осигуриш малко повече комфорт, а не да я караш да се чувства евтина. Сексът в кола не е лошо нещо, стига преди това да сте правили вече секс и да го използвате за разнообразие. Обаче, ако някой се опита да започне с него ще си остане на сухо.

Аааа и не съм твърдяла, че чувствата се генерират СПОРЕД околната среда, а че чувствата генерират околната среда, т.е. при тяхното съществуване има и старанието, за което казах по горе.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-10-2014 на 19:29

deepthroath
    Guest
    Напротив миличък, ако наистина ти пука за едно момиче, ще се постараеш повече от едно бързо в колата за начало. Ще се опиташ да ѝ осигуриш малко повече комфорт, а не да я караш да се чувства евтина. Сексът в кола не е лошо нещо, стига преди това да сте правили вече секс и да го използвате за разнообразие. Обаче, ако някой се опита да започне с него ще си остане на сухо.

Аааа и не съм твърдяла, че чувствата се генерират СПОРЕД околната среда, а че чувствата генерират околната среда, т.е. при тяхното съществуване има и старанието, за което казах по горе.
    Ми накрая за това си чупите главите и ревете.
    Някой ви заведе в правилната "околна среда" и си мислите, че е любов.

Цитирай Първоначално написано от deepthroath
    Така е, между другото.
    Ако ще е любов, ще е любов. Дори със секс на първа среща. Е, да, вярно е - друго си е магията на изчакването. Но в живота, поне както аз съм забелязала, нищо не става по план.
    Но авторката е на 16 и си личи, че още носи романтичните представи... Вероятно тя иска връзка с момчето.
    По-хубаво да се откаже авторката. Едва ли си струва. Разликата в годините им не е грамадна де, но какво може да му предложи, ако той не иска друго освен секс?

Не е така. Това къде ще го направим с някой за пръв път обаче е важно. И все пак не значи, че ако всичко е както трябва, той задължително ни обича. Обаче, поне на мен липсата на каквато и да е съобразителност ми подсказва, че не е сериозен в намеренията си.
    Всички ягоди са плодове, но не всички плодове са ягоди - да сме по-обощени. Може и да ме разбереш какво казвам и какво имам предвид с това, което твърдя.

Извод: Купувайте си по-широки и луксозни коли за да е комфортно на тази патка ,която ще чукате в колата!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Е ее.... как няма да е важна околната среда ...кат няма атмосфера ко прайм ?
    Палиш свещи по таблото Ако няма свещи... Абе зАпали планфона дето е до огледалото за обратно. Чок-гюзел романтика!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Бензина е вече близо 3лв., а вие си мислите, че той идва с колат просто, за да ви види...!"
    парата удря яко по джоба, вече ще си хващам само гаджета - дъщери на бизнесмени...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Може просто да няма възможност да я заведе другаде. След като е реагирал нормално след като се е дръпнала, значи не я е закарал там само за секс. Защо не ви хрумва, че наистина я харесва, което не изключва желанието за секс?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Янархия_съм Виж мнението
    Може просто да няма възможност да я заведе другаде. След като е реагирал нормално след като се е дръпнала, значи не я е закарал там само за секс. Защо не ви хрумва, че наистина я харесва, което не изключва желанието за секс?
    НЕЕЕЕЕ!!!! ...на никой не му доде на ум че я харесва ....няма такъв ...

Не те е завел и за да си говорите и да се опознаете, нито за да се насладите на романтичната панорама.
    Две думи ...Why not ?

М Човека иска да те изчука.
    И какво толкоз ,едното не пречи на другото ...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Бензина е вече близо 3лв., а вие си мислите, че той идва с колат просто, за да ви види...!"
    Че и ако парно ти е пуснал направо си го изиграла !
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Как може изобщо да се притесняваш и да се обвиняваш за нещо? Това е най-доброто нещо, което си могла да сториш! И другото което е и аз съм на 16, а даже не съм се целувала и не съм имала гадже, значи аз съм дооста по-задръстена ли? Просто си харесвам някой и си живея живота....не се тревожи, малки сме още мъжете няма да избягат учи, живей, забавлявай се, а Той, човекът, истинската любов, ще дойде...и не се разправяй с такива батковци!

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    НЕЕЕЕЕ!!!!Две думи ...Why not ?
    ....
    И какво толкоз ,едното не пречи на другото ...
    Две числа 16, 22.

То ще си проличи дали е искал само секс или я харесва. Ако пак те потърси да излезете и не прави опити да те натиска, значи може и да иска нещо повече. Важното е ти да не правиш неща, които не искаш, пък каквото стане в крайна сметка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си