.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Lightbulb Как бихте постъпили, ако...

Здравейте, съфорумници!

Въпросът ми е как бихте постъпили в следната ситуация:

Запознавате се с приятел на вашата/вашия най-добър приятел. Тръгвате с този приятел, като през това време той става малко по-близък с вашия bff покрай вас. След определено време нещата с гаджето не вървят и се разделяте не точно с добри отношения, но бихте си казали здрасти ако се засечете някъде примерно... В същото време обаче сега бившият/та продължава да бъде близък приятел с вашият най-добър приятел. Как бихте се почувствали? И ако усетите малко,, почти доловимо захладняване в отношенията между вас и вашият bestie, какво бихте му/й казали? Въобще бихте ли повдигнали въпроса?

Благодарско!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами ако ме заебава заради него, бих се почувствала предадена. Бих говорила, ама зависи от много неща.

Ако трябва да опиша моята ситуация... имах 8 годишно приятелство с едно момче и ги запознах с тогавашния ми приятел. Накрая като се разделих с него, даже здрасти не заслужаваше да му казвам, моя БФФ.. ме заеба и започнаха да излизат заедно (бях го помолила да излезем само на кафе, за да не стоя сама в нас и да се депресирам)..

Как можеш да се почувстваш освен предаден и то за пореден път ? Спрях да ги отразявам и двамата.
    Всеки сам трябва да си преценява доколко кой какво заслужава и кво да го прави.. На мен ми писна да ходя подир гъзове, а и те показаха, че толкова им пука за мен, така че... по-очеизвадно от тва няма накъде.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

djipsito, благодаря ти много за отговора!
    Ако например "заебаването" е още в начален стадий един вид... Усещаш, че става нещо такова.. Как би започнала разговор? Какво би казала?

Супер фен Аватара на djipsito
    Едва ли точно мен искаш да слушаш.....

"Кво става, гледам големи приятели сте станали с Х... " ше го кажа с насмешка и ирония, ей така..
    - отговор
    "Имам чувството, че ни се размиват отношенията, ти кво мислиш ?"
    -отговор
    .
    .
    .
    "Ми хубао, като се сетиш, че съществувам се обади"... тва накрая ако ме е ядосал отговора или не ме кефи или нещо друго. Тря се почувства виновен.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    В еднополовите приятелства на момчета не се бъркам. Той ми е приятел, ама ако иска може да се сприятели и с някого, когото не понасям. Виж, ако е момиче, което не понасям вече ще му меля сол на главата. :Д И все пак зависи от ситуацията, ако неговото приятелство с бившия пречи и ограничава нашето, то тогава ще му кажа как се чувствам. Ще му споделя, че не искам приятелството ни да се разпада, не искам и да преча на тяхното, но да намери начин да съчетае нещата, без да си пречат.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-15-2014 на 16:03

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да не ти пука.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ако съм в тази ситуация определено ще ми стане кофти,но приятелят ми така или иначе е свободен човек и може сам да прецени с кого му е по-приятно да прекарва времето си.Безкрайно са ми смешни някакви сценки между приятели тип "Избирай кой ти е най-добрия приятел''.Ако ти и дружката ти сте точни хора,едва ли ще те отебе просто ей така,пък в противен случай за какво ти е да имаш отношения с кофти човек.

Интересни мнения ^_^ Не е моя ситуация, на позната е... но ми беше много трудно да реша как точно се започва един такъв разговор, защото хем не е нищо кой знае какво, хем е неприятна ситуация някак си БФФ-а ти да е близък с човек, с когото сте скъсали. А някой бил ли е в позицията на дружката н този случай? Сигурно и за него/нея е малко такава една объркваща ситуация...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си