- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е !
Здравейте аз съм момиче на 16 и миналата вечер излязох с едно момче което е на около 22. Ходихме да ядем пица и след това решихме да спрем някъде с колата и да си говорим. Е, отидохме на едно спокойно и тъмно местенце стояхме си, слушахме музика, говорихме си. И друг път сме излизали целували сме се, но нищо съществено. Да обаче тази вечер не беше така. Не е станало кой знае какво, но беше по - различно. Някак си обстановката беше много приятна. Гушкахме се и изведнъж той ме целуна аз не се отдръпнах. Така няколко пъти и накрая той започна да ме разсъблича. Аз му казах да спре и той се дръпна след това стояхме още малко и аз си тръгнах. Стана ми много гадно, че му казах така и сега ме е срам да го погледна. Сигурно си е помислил че съм най - голямата зъдръстенячка. Какво да правя тъкмо беше започнал да ме харесва и аз като все се дърпам той няма да иска да излизаме повече.
Искаш ли да правиш секс с него?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Миличка, той те е завел неслучайно на спокойно и тихо местенце. Не те е завел и за да си говорите и да се опознаете, нито за да се насладите на романтичната панорама. Човека иска да те изчука. И най-вероятно иска само това, а не романтична връзка. Да, сега ще кажеш - ама вие не го познавате, той не е такъв и бла-бла. Ама, малко или много, ако имаше по-голям интерес към теб, нямаше да се опита да те чука за пръв път в автомобил. Поне според мен е така и съм доста убедена в думите си.
Та, хубаво си направила, като си се отдръпнала. Ако не беше едва ли щеше да гледа на теб като на момиче за нещо повече от секс. И в никакъв случай не се опитвай да задържаш такива мъже със секс. Няма да постигнеш това, което искаш.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-05-2014 на 18:37
Ти какво искаш?
Ако очакваш голямата любов.... вече се спомена по-горе - едва ли. Ако искаш да понатрупаш опит - защо не?
Как да го погледнеш пак? Отиваш при него: "Искам да се реванширам". Мъжката природа е такава, че на такова нещо не може да се отговори отрицателно.
Просто си знай, че по всяка вероятност не можеш да очакваш сериозна връзка.
Поздрави!
BeTheOne
Силно казано понатрупване на опит ако ще е за първи път - както предполагам,че е щом си се отдръпнала а и си едва на 16Лично мое мнение е,че ако беше задръстена нямаше да се отдръпнеш.Това,което ще ти кажа е доста клиширано,според някои - старомодно,тъпо и т.н. но помисли този ли е човека на който искаш да се отдадеш по начин,по който втори път няма да можеш !? Няма по-голяма магия от това,да започнеш любовта във всяко едно отношение с един човек и с него да я изживееш цялата.Според повечето хора това са глупости... но дали ?
Не може да се направи ясно заключение дали е искал само секс или и друго, но определено е искал и секс. Това, че си се отдръпнала е било най-правилната реакция. Сега ще имаш възможност да разбереш като каква те приема. Като секс играчка или като любима. Ако наистина те обича ще те потърси пак и няма да бърза със интимните отношения. И не, не си задръстенячка, а напротив. Държала си се като истинска дама, за разлика от повечето момичета на твоята възраст.
"Какво да правя тъкмо беше започнал да ме харесва и аз като все се дърпам той няма да иска да излизаме повече." - Правете секс хуахуахахаха![]()
![]()
ESL !!!
Не е вярно, че всеки "възмъжаващ" иска само секс и не изпитва чувства. Има и такива, които могат да обичат и уважават момичето до себе си. Могат да я чакат, докато тя сама предцени, че е готова за секс. Друг въпрос е, че в обществото се пропагандира именно споменатият от теб модел на поведение - "Чукам и бегам". За това различните от това правило биват смятани за тъпи или неуспешни с жените. Напротив, неуспешни са тези, които си сменят гаджетата всеки месец, защото всяка една раздяла е един вид провал. Имам ново гадже е равно на имах още един провал и сега се връщам в начална позиция;
А колкото до връстниците ти, то първо трябва да споменем връстничките ти (ако си на 22г.), защото те обикновенно имат интерес към по-възрастни от тях господа. Дали заради социалната или материална стабилност която очакват да им дадът или заради нещо друго. Сама помисли би ли тръгнала с момче на твоята възраст? Явно е, че не, защото още преди да си го опознала му лепваш етикет "възмъжаващ", и от там нататък е ясно.
Възмъжаващ на 22, дето излиза с 16 годишна. Направо истински мъж!Такива ако си хванат връснички, тия женски ще да са бая по-изостанали.
Батко бил, искал секс, пък ако е на 17-8 няма да иска секс, да знаете. Авторке, като не си готова за такива стъпки, стой си на гъза и излизай с момчета когато му дойде времето.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз си мисля, че е искал само секс. По-добре не се занимавай с него, вероятно ще си просто поредната, която му е пуснала.
Но пък от друга страна, ще имаш някакъв опит, както казаха по-нагоре.
По-малко ли щеше да те е срам ако му беше пуснала в колата насред къра?
Нали все искате батковци, сърбайте си попарата сега. Аз лично с момиче на 16, не се обиждай ама няма какво да искам освен секс (не че ще тръгна да се занимавам с такава възраст) Просто вие сте на коренно различни етапи от развитието си, ама нали е гъзарария да имаш гадже батко, дето да те взема с колата от даскало, че да натриеш носовете на другите девойки. Смешно е как понякога момичетата се опитват да си повдигнат самочувствието
Разликата във възрастите ви е огромна щом ти си на 16. Да си го кажем направо взел те е за едното лесно изчукване, за нормална връзка няма да търси толкова малка. Помни едно -момчетата, които приемат един път, че си само за секс за една нощ е почти невъзможно да им промениш мнението им за теб.
И с право трябва да те е срам! Язък за горивото, в тези трудни времена да прави някакъв разход и да не получи нищо в замяна, колкото и да е лош, не го заслужава!
Последно редактирано от Lucho : 02-08-2014 на 22:25
неможе да се каже дали е имал точната цел да спи с теб , но все пак не трябва да мислиш че е астанал с такова мнение че си задръстенячка ... смисъл ако е свестен дори ще му хареса това че не бързаш
Последно редактирано от Didinkaaa : 02-09-2014 на 00:31
хахахаха малката лапнала въдичката![]()
![]()
![]()
Напиши му каквото чувстваш !
Ако, те обича дори вече ще е забравил![]()
За какви възможности говорите да не искал просто секс, ами да я обичал?
ЧОВЕКА СЕ ОПТВА ДА Я ИЗЧУКА В КОЛА ЗА БОГА!