.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Angry Защо го правят? Мнение

Един въпрос адски много ме мъчи и ми е любопитно вие какво мислите по въпроса. Когато някое момиче покаже по някакъв начин на момче, че го харесва, той отначало и дава надежда (прегръдки, целувки, разговори и т.н.), държи се мило и сякаш и той я харесва, а после минава известно време (примерно няколко дена или седмици) и и бие пълен игнор. Защо го правят??? Говоря в множествено число, защото забелязвам, че аз не съм единствената, на която това се случва. Не друго, но защо първо се държат така, сякаш и те са влюбени, а после.....нищо. Ужасно е да дадеш надежда на някой, а после да си тръгнеш и да го оставиш с хиляди неотговорени въпроси и толкова хубави спомени....

Хората масово не могат да общуват по между си. Това отговаря най-общо на въпроса.

Иначе причините могат да бъдат най-различни. Загуба на интерес. Просто са искали да пробват, какво ще стане. Момичето е направило лошо впечатление. Има друго момиче. Човека е решил, че има нещо друго, по-интересно за правене. Могат да се изреждат доста неща.

Основното, което трябва да се извлече от подобни ситуации, е че не трябва да се бърза с чувствата. Преди човек да реши, че е лудо влюбен е хубаво да минат месец два поне за да се види на къде отиват отношенията във връзката. Любовта е свобода, а не зависимост.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от BeTheOne Виж мнението
    Хората масово не могат да общуват по между си.
    Аз бих уточнила - днешните "мъже".

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не мога да приема уточнението... все по-често срещам жени, които не умеят да общуват и да се изразяват, не обичат да споделят, премълчават... разчитат изцяло езика на тялото да им свърши работа.Уточнението ти е чиста проба дискриминация Не мисля,че е до пол или възраст а по-скоро до характер.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Soul_Kitchen Виж мнението
    все по-често срещам жени, които не умеят да общуват и да се изразяват, не обичат да споделят, премълчават...
    Напълно съгласен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе хора, всеки си има мнение въз основа на лични наблюдения. Елате ме убедете в противното.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе хора, всеки си има мнение въз основа на лични наблюдения. Елате ме убедете в противното.
    Никой не е длъжен да те убеждава в нищо. Тва, че се занимаваш с некви дрисльовци и ги смяташ за мъже, а оттам си вадиш изводи за всички мъже, говори достатъчно.

Обикновено простите хора са върло категорични.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не е вярно. Колкото момчетата, толкова и момичетата днес не могат да общуват.
    Мъжете и жените си го умеят добре.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    тва че с теб не искат да общуват нали такова ахахахахах

Благодаря за мнението. Ще разширя малко темата, като разкажа накратко моята история: От 2 години си харесвам едно момче, обаче той живее в друга държава. Идва си само лятото. И така последното лято аз по някакъв начин му показах, че не ми е безразличен. Сближихме се, като цяло имаше нещо между нас. Приятелите ни обаче не знаеха за това. На мен ми беше все тая, но него го притесняваше факта, че те обикновено започват да се бъзикат и т.н. И така дойде време да си тръгва и ми каза, че ще си пишем от време на време (не постоянно, но все пак ще си пишем). Отначало си писахме, но няколко седмици по-късно той спря да пише. А още седмица по-късно спря изобщо да бъде на линия. Така и до днес. Дали изобщо е имал някакви чувства или е възможно просто да не иска да води връзка от разстояние, а като си дойде да има някакъв шанс да сме заедно. Какво мислите по въпроса?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Оххх, що още в самото начало не каза, че става въпрос за връзка изместена в интернет. Може и да не му се занимава на човека с такива връзки. Съветвам те и ти да не се занимаваш с подобни неща.

Попринцип и аз не искам връзка по интернет, а по-скоро се надявам като той си дойде отново да бъдем заедно. Но факта, че не е онлайн ме кара да си мисля, че всъщност не му пука.

То си личи когато на някой му пука за нещо И като цяло,не само мъжете дават напразни надежди... случва се често и при жените.За това не мисля,че има пол или възраст... а просто хора,които не са наясно със себе си,желанията си,мечтите си...
    и както БиДъУан написа - невъзможността или по-скоро нежеланието на хората да общуват.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това е гадното при интернет връзките. Не можеш да погледнеш човека в очите, докато говориш с него. Незнаеш къде е, и с кой и докато ти пише. Когато не е на линия смяташ, че те отбягва, а всъщност може просто да няма интернет или да е зает с нещо. И тогава възникват един куп съмнения и рано или късно, те изяждат доверието и връзката приключва. Затова, ако не можеш да си осигуриш личен контакт с него в близко време, по-добре поговорете и прекратете тези напразни надежди. Иначе просто ще страдаш и ще се измъчваш от съмнения.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А замисляли ли сте се, че някои може просто да не искат да общуват с вас, не че не могат?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    А замисляли ли сте се, че някои може просто да не искат да общуват с вас, не че не могат?
    Въз основа на какво? Липсата на "смартфон" или "висока заплата" ?
    Ако те спре на улицата непознат и просто ти пожелае "Добър ден" с усмивка,каква ще е твоята причина да НЕ искаш да МУ отговориш ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Soul_Kitchen Виж мнението
    Въз основа на какво? Липсата на "смартфон" или "висока заплата" ?
    Ако те спре на улицата непознат и просто ти пожелае "Добър ден" с усмивка,каква ще е твоята причина да НЕ искаш да МУ отговориш ?
    Ти не говориш за общуване, а за елементарна учтивост.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Мързи ме ... не желая да се стига до повече от добър ден .... примерно
    2 стигат ли ?
    Липсата на "смартфон" или "висока заплата" ?
    лел

Мега фен Аватара на 102
    което зна4и 4е ниама и висока заплата ина4е штеше да си закупи вапросниат

Мега фен Аватара на 102
    как си ли4и 4е алриз няма смартфолн....

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Вариант 1: Човека е искал да има какво да "бодне" докато си е дОма. Не си му пуснала и си е казал, че си causa perduda.
    Вариант 2: Докато ти го чакаш да дойде на линия, той си е хванал приятелка и прекарва времето си с нея. Имам предвид 3D приятелка, а не такава, чийто образ представлява единици и нули.

Освен това - не мисля, че тези чат-задявки временни, дето карат юзърките да се чувстват прелъстени и изоставени са дело само на мъже/момчета. Познавам доста жени, които правят същото. И - о, изненада! - не само в чата. Така че пола не е определящ в случая.
    Все пак - не съм теб, няма как да знам какъв ти е живота и през какво си минала, но защо не излезеш от форумите, фейсбук, туитър, вайбър или каквото там ползваш и не си намериш истинско гадже? Навън има толкова много свестни хора, с които ще ти е добре! Зарежи такива виртуални търчи-лъжи работи!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е има и друг вариант - повечето мъже търсят нещо интересно и често някои хлътват от външният вид на момичето, кефят й се, започват да я зарибяват, ала-бала, но после забелязват, че не е чак толкова интересна за тях и започват по-малко да й обръщат внимание и отиват към следващата и така един кръговрат, докато не попаднат на някоя дето ги кефи повече.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tanya_vd97 Виж мнението
    Един въпрос адски много ме мъчи и ми е любопитно вие какво мислите по въпроса. Когато някое момиче покаже по някакъв начин на момче, че го харесва, той отначало и дава надежда (прегръдки, целувки, разговори и т.н.), държи се мило и сякаш и той я харесва, а после минава известно време (примерно няколко дена или седмици) и и бие пълен игнор. Защо го правят???
    Щото ти почваш да си го задаваш тоя въпрос и тръгваш да го гониш... Вместо той да ти поднася цветя и да ти лази в краченцата, а ти да се правиш на недостъпна, ти му поднасяш на тепсия каквото иска.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Начинът ти на мислене е като на 14-годишна Фейсбук звезда, това ми стига, за да си направя съответните изводи.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на draid
    Мъже != момчета
    Жени != момичета

Обикновено малките не знаят какво искат и им е трудно да общуват с противоположният пол, неизвестно за мен защо. Трудно им е дори да имат приятели от противоположният пол. Хиларито повече ме радваше като заклета девственица, поне не хвърляше такива мъдри слова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си