- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мазна кожа на лицето...
Привет на всички ! Наистина съжалявам ако темата се повтаря...нямам времето да се разровя по обилно затова минавам директно на проблемa. Mазна кожа и пъпки.Мия си лицето сутрин и вечер , преди да нанеса фондьотена (който е IMPALA ) нанасям крем.Почиствам си кожата с clear skin взех си го от avon.Старая се и отново се появяват гадните пъпки зная че съм в пубертета и това също има влияние.Та ако можете да ми препоръчате тоник или крем каквото и да е но да е ефикасно поне да пробвами също така продукта за изравняване на тена с които може да стана малко по-тъмна.
Благодаря Ви предварително . Много съжалявам за правописа , пунктуация и наредбата на текста.
Разкарай Импалата като за начало и използвай по-качествена козметика.![]()
A като за начало това ми е доста ясно просто това мога да си позволя г/д ... пробвала съм с Affinitone около 11 лева беше и ми се стори малко по-сложно защото слагам почти всяка вечер фон дьо тен и ще иде за норматив..
Тогава просто не ползвай фон дьо тен. По-добре е от колкото да си вредиш. Инвестирай в по-добри измивен гел и крем за начало.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Вземи си измивен гел за мазна кожа. Вместо да купуваш боклуците с марка Импала, отдели пари за измиващ гел Ивостин Пюритин или Ла Рош Позе Ефаклар 400 мл- ще ти стигне за цяла година.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И разкарай "измиващия" гел от Ейвон. Там са пълни боклуци.
През деня си слагай матиращ крем примерно, но тоя фдт влошава положението.Нещо за пъпките ти трябва и измиващ гел, но по-качествен.
Две много съществени грешки откъм подбор на продукти.
И двете ги изхвърляш незабавно. Големи боклуци, на които даже не смятам да се спирам.
Купуваш си хубав измиващ гел - Uriage примерно? Не знам случая с Акне Аут, но е по - евтиния вариант.
Не залагам на Garnier, Nivea и подобни, защото не ги харесвам.
Относно пъпките - нещо изсушаващо ти трябва. Моето решение е спирт с нисък процент.
Нещо противовъзпалително - сребърна вода (незаменима за мен).
И противовъзпалителен крем - Здраве имат с цинков оксид, Sudocrem (много доволна)
Отностно тоник - също гледай да е съобразен с типа кожа.
Намали грима и в никакъв случай не лягай с него. Почиствай редовно лицето си.
Hilary_, Uriage в никакъв случай не е по-евтиния вариант от Ла Рош Позе Ефаклар. От козметиката за мазна кожа Ивостин са на най-достъпни цени.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ако продължаваш да използваш всеки ден фдт - особено на импала - няма да ти се изчисти кожата. Боклуци като ейвън по-добре също не си купувай. Както ти казаха по-горе инвестирай в качествена козметика - няма как. Махни ги тия спиртове и кремове здраве - не помагат от личен опит ти го казвамИнвестирай в нещо по-качествено. Прочети малко по интернет отзиви за различни продукти и намери най-подходящия за теб. И почиствай кожата си всяка вечер! Тя трябва да диша. След като се прибереш у вас си сваляш там каквото имаш на лицето с кърпички за почистване на грим или гел, минаваш с тоник за лице и след това нанасяш крем за лице
![]()
Ако имаше поне малко милост към тази твойта кожа никога нямаше да я мажеш с такива боклуци!!!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Авторке ти луда ли си да си слагаш импала фдт на лицето?! А за ейвън боклуците..
вземи си някой хубав, не на лореал, есенс, макс фактор или няква друга глупост
Коментарите по повод измиващата козметика до сега са напълно достатъчни, за това не смятам да ги повтарям. Но... ако държиш да слагаш фон дьо тен, ето ти решението:
http://beautycosmetic.biz/images/Man...tMatMakeUp.jpg
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.