.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Козметика

sasha9k
    Guest

Козметика

Здравейте. Четах хубави мнения за продуктите на алверде, като цяло. Био козметика.. но тази твърде ниска цена ме разколебава и се чудя до колко е качествена. В някои техни пудри и не само има талк, mica, parfum, cl
    Гледам да взимам козметика с възможно по- безвреден състав, понеже съм на 14 и не искам да си скапвам кожата, а трябва да прикривам бая неща- зачервяване, неравномерн тен, лунички и жълтеникав цвят на кожата на челото и около устата, понеже съм бяла и представете си. Пъпки и анкне нямам. И ако питатее- почистам си лицето, после тоник и крем. Чета в нета всякакви неща от типа, че фдт запушва порите и ако на тази възраст се използва съм щяла да се сбръчка по- рано, на 20 съм щяла да изглеждам като на 40.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не всичко, което четеш в интернет трябва да го взимаш за чиста монета.
    На твоите години, трудно ще се сдобиеш с качествена био/органик козметика, защото са скъпи.

Био козметиката и изобщо био продуктите са продукти прозлизащи от био земеделие. Съжалявам, че ще ти го кажа така, но твоята кожа изобщо не я грее, че за екстрактите в пудрата и фон дьо тена ти производителят си е получил необходимото възнаграждение.
    Научи се да разпознаваш вредните и полезните съставки в козметиката и ще знаеш кое е добро за кожата ти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Моята козметичка ми правеше нещо на порите с някаква машинка,ама кой да знае какво е.
    Ако случайно на 20 се сбръчкаш,ще си направиш пластична операция и си готова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си