- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Марихуана
Не е за всеки... на някои хора не им понася и не могат да я съчетават с ежедневието си и им пречи доста.
Добре, нека и аз се изкажа.
Пуша трева от 4 години, мога да пуша всеки ден, мога и да не пуша с месеци..правя, го когато искам да се отпусна, да си почина или просто да изгледам един филм, за който съм решил, че ще ми е по-интересно ако изпуша една цигара. Мисля, че не преча на никой, не насилвам никой да пуши и не искам никой да ми пречи, когато искам да правя това, което ми харесва.
Бях чел някъде, че зависимостта към марихуаната е същата като тази, която човек развива към кофеина..
Аз съм за декриминализирането на тази билкa !![]()
препоръчвам на всеки да отдели малко време и да го гледа https://www.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ
Много си прав, човече! След като вече повечето държави в Европа легализираха тревата, а в България затварят е 1-6 години на един масур, ще мотивират дилърите да се крият повече, пушачите да купуват по-големи количества, а тревата може дори да стане по -скъпа.
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
в едно модерно общество бих казал че няма място за олигофрен като тебКонсервативен бастун ако имаш деца някой ден давай им малко повече отколкото на теб са ти давали , недей си избива комплекса върху тях
примерно теб са те хранили с коричка хляб , ти им давай коричка и филиика
аз пък познавам много интелигентни хора които пушат и не парадират с интелект но то си личи , но и също такива които твърдят че не го правят ама са мноо умни и се хваляттакива като теб са насрани цървули страхуващи се да пробват нещо ново
![]()
когато е с мярка и не е системно няма никакъв проблем и няма зависимост.зависимостта е психологическа както при чукането или да ядеш сладко примерноама ти тва не го знаеш понеже си залюхан и имаш мъх над потната устничка дето още не си обръснал за първи път
![]()
и спри да нареждаш наляво и надясно всеки който не се съгласява с малумните ти тези , прост башкан химик
ти да не си няква монахиня вебахти ухатката , нито пуши , нито протеини и добавки взима , марихуана мрази , момичета мрази секса мрази , ти си мноооо тъпо парче не знам къде ти е удоволствието в живота , с кво разпускаш , оп чакай сетих се разпускаш с вибратор в гъза докато си се надупил на вмирисания ти чаршаф
я кажи колко напъна праиш всеки ден , в смисъл преди да стигнеш такова ниво да ти се разшири халката и да може да поемаш по 2![]()
Иве, фейсбука ти е за това... там даже може и някой да ти каже, че си извънредно интересна личност, качвайки подобни глупости...
остай няма да зацепи , ся е много модерно лапетата да се изразяват с гифчета щот ги мързи да пишат![]()
изброй ми тия държави
има една интересна книжка пише за наркотичните вещества в нея
но преди да я четеш яж мужик корен дето стимулира мозъка пийни една енергийна напитка
че както тая книжка има картинки и места за оцветяване пак няма да я разбереш
явно вашите са разбрали че си се родил като си бил на 7 8г щото до тая възраст се избегва шанса детето им да стане простак и да реди така
Последно редактирано от haritov : 02-18-2014 на 07:32
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
човека може да е имал впредвид марихуана за медицински цели? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Le...l_purposes.png
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз само предполагам какво е имал предвид човечеца, защото марихуана понастоящем е легализирана в Холандия и 2
щата в сащ. Аз лично не се боря за нищо, въпрос на време е хората да се осъзнаят каква конспирация е всичко с тревата. А до 10 години ще се...