.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: СМС

СМС

Здравейте. Исках да попитам момичетата, които съм сигурна, че са попадали в ситуация като моята. Става въпрос за любовта. Пратете ми някакви красиви смс - и, който да изпратя до моята половинка. Давайте идеи.

Супер фен Аватара на Anonys
    Искаш да споделяш чужди чувства? Интересно.

Не не искам това, просто като идея. Всеки е индивидуален в това.

Лесно можеш да отвориш Чичо Гугъл и да цъкнеш на "Обяснения в любов" и да копнеш нещо, но по-прекрасно от това да споделиш собствените си чувства към него няма.

Само не му пиши неща от сорта "...и винаги ще те обичам" "когато гарванът побелее и снега почернее,тогава и моята любов към теб ще спре да живее" и такива от сорта... ако искате да покажете любов... именно - покажете я,не я пишете.

Да имате право така е. Просто исках нещо като изненада.Разбира се показвам любовта си.

Ако мислиш,че го заслужава - напиши му нещо такова: Снощи пратих ангел да те пази,но той се върна... попитах го Защо? а той ми отговори: ангел ангел може ли да пази!?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Soul_Kitchen Виж мнението
    Ако мислиш,че го заслужава - напиши му нещо такова: Снощи пратих ангел да те пази,но той се върна... попитах го Защо? а той ми отговори: ангел ангел може ли да пази!?
    Това е супер банално. Чел съм го милион пъти. СМС-а не дава възможност да се обясниш в любов, само с 150 символа просто не става. По добре му напиши писмо. Може и електронно, но поне да няма ограничение в дължината. И също когато пишеш, пиши за нещо актуално, което засяга лично вас двамата, а не клишета. Не използвай хиперлативи, суперлативи нито пък превъзходна степен. С една дума не използвай думи като "най., за винаги, до края на света, никога". И не забравяй в края да напишеш името си. Не защото не знае коя си, а защото това има "запаметяващ" ефект след прочетеното.

Мега фен Аватара на Hilary_
    google.com

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това е супер банално.
    Вярно е, но уточнихме, че не става въпрос за обяснение в любов чрез смс-и а просто за изненада.... каквото и да напише различно от "Здравей, как си?" ще е изненада.Банално е да казваш всеки ден "Обичам те, Липсваш ми и т.н." но дори и Баналните неща изразяват емоция ...пробвай да имаш чувства към някой,който не умее да изразява своите такива... ще бъдеш благодарен и на Баналните неща.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Викам да измисля нещо...

Аз съм толкова ограничена!
    Искам да ти пиша, ама нямам тема!
    Не знам дори къде ми е проблема -
    Мисля SMS, пък белким вдена!!
    Ходим с теб от толкоЗ време,
    дреме ми за теб на мене!

"Обичам те" звучи клише!
    Да нИ ти пиша по-добре!
    Питах и във форум -
    там дано някой разбере
    какво да ти напиша, като имам гънки две!

Спирам с тая простотия,
    преди съвсем да съм забила...
    Исках да ти пиша, ама май насила!
    Напъвам се и мислА, мислА...
    Не измислих и се вкисвам, вкисвам...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    По-нагоре предложиха писмо, добра идея е. Дори е по-добре отколкото смс. Разбирам какво искаш да направиш, но с писмо би било по-приятно, защото ще остане за спомен, докато смс-са винаги може да се прецака и да се изтрие от телефона.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре на живо не на смс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си