- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като по филмите
От много години се познаваме с Ф и изобщо не ми правеше впечатление неговото отношение. Забавлявахме се заедно, бяхме си една компания. Преди 1 седмица забелязах, че има някакво специално отношение към мен. На слизане от автобуса паднах, а той като рицар с блестящи доспехи ми се притече на помощ и ме заведе до нас. По пътя взе да ме разпитва дали още съм с гаджето си и след като му обясних, че не сме заедно започна да се държи странно.. На какво може да се дължи това?!
XD
Дефинирай странно. И как се е държал преди това? Може би си му на прицел и не е знаел, как да действа на момента.
Ами преди беше по-заинтересован, държеше се по-мило.. Сега изведнъж му стана нещо
XD
Харесва те, не е ли очевидно?
Рицар с блестящи доспехи.. имаш твърде наивно-романтични представи за отношенията между хората.
Welcome to the Jungle...
Ай стига бе, която и приятелка да падне винаги ще и помогна, това не е гаранция че съм рицар на бял кон и че я "спасявам", защото я харесвам. В случая обаче е повече от очевидно, че момчето те харесва. А после ние мъжете не сме разбирали от намеци.
Паднала си, да те остави под гумите на автобуса ли?! Филми. Как така преди е бил по-заинтересован, а сега вече не е и все пак мислиш, че те харесва? Имам предвид - аз като проявявам интерес към някого, се държа по-мило от обикновено, а не обратното.
Мацка ти на 15 ли си ? Ако човек падне не трябва да си рицар за да отидеш и да го вдигнеш. Би трябвало да знаеш,че когато мъж те пита дали си имаш гадже значи.,че проверява и най вероятно,че те харесва. Най добре го питай ако и ти имаш нещо към него.А и не се прехласвай от дребни неща.