- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени нокти и моментно лепило
Здравейте мацки, днес видях нещо странно, едно момиче си залепи изкуствени нокти с моментно лепилои исках да ви попитам дали е странно, вредно и така нататък ;д
Казва се секундно лепило.Естествено, че е вредно. Знаеш ли после като махнеш ноктите, колко дни трябва да си стържеш твоите, за да го махнеш..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз съм го правила с канаколет и после ноктите са мн гадни ама поне държи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И как се махат после![]()
аз съм си лепила с локтайт май беше и те сами се отлепиха след няма и час , нищо им нямаше
После трябва да ги потопиш пръстите в топла вода за да се отлепят,А тва е МНОГО ВРЕДНО,щото после и плочката твойта си може да ти се изтриви т.е. да ти се деформира
после ноктите ти ще са ОТвРАТИТЕЛНИ![]()
Може да деформира плочката. Тва все пак е химия и не тряя се играеш. Като има лепило за нокти, такова ще ползваш, то не е случайно направено спец за нокти. Опасно е, вредно е, пък и едва ли се маха лесно.
airplanes..
искуствени нокти![]()
не стига че са адски цигански, но не винаги отговарят точно на ноката ти, т.е адски си личи че не са истински
ако толкова те влече дълги нокти сложи си ноктопластика, да по скъпо е но поне е по хубаво.
![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Здравейте,
исках да ви попитам да ли е вредно да си слягаш изкуствени нокти?
и как да обеда мама да си сложа малки изкуствени нокти, защото това е един от моите начини да не си ям ноктите!
Благодаря ви предварително!!!!!!!!
Не мисля, че е вредно. Аз също съм си слагала със секундно лепило ( но гел ) и като ги махна и лепилото се чисти много лесно, няма стържене или пилене ( каквото прочетох в по-горните постове от 2010. )Никога не ми се е деформирала плочката или ми се е случвало нещо с ноктите. И аз реших да си ги лепя за да не си ям моите нокти и имаше ефект. Спрях да се занимавам с тях и сега моите си пораснаха
![]()
Има едни изкуствени нокти в кутийка и до тях лепило за тях. Използвайте тях.
Ако е друго,то тогава е вредно. Аз си правех ноктопластика,по-добре е от тези 100%.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-09-2014 на 18:39