.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Изкуствени нокти и моментно лепило

Здравейте мацки, днес видях нещо странно, едно момиче си залепи изкуствени нокти с моментно лепило и исках да ви попитам дали е странно, вредно и така нататък ;д

Дали е вредно - сигурно. Но и аз няколко пъти съм си лепила с моментно лепило.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Казва се секундно лепило.Естествено, че е вредно. Знаеш ли после като махнеш ноктите, колко дни трябва да си стържеш твоите, за да го махнеш..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз съм го правила с канаколет и после ноктите са мн гадни ама поне държи
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

И как се махат после

тва дори ЗВУЧИ ужасно, а кво остава да го напраиш наистина

аз съм си лепила с локтайт май беше и те сами се отлепиха след няма и час , нищо им нямаше

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    После трябва да ги потопиш пръстите в топла вода за да се отлепят,А тва е МНОГО ВРЕДНО,щото после и плочката твойта си може да ти се изтриви т.е. да ти се деформира

после ноктите ти ще са ОТвРАТИТЕЛНИ

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Може да деформира плочката. Тва все пак е химия и не тряя се играеш. Като има лепило за нокти, такова ще ползваш, то не е случайно направено спец за нокти. Опасно е, вредно е, пък и едва ли се маха лесно.
    airplanes..

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    искуствени нокти
    не стига че са адски цигански, но не винаги отговарят точно на ноката ти, т.е адски си личи че не са истински
    ако толкова те влече дълги нокти сложи си ноктопластика, да по скъпо е но поне е по хубаво.
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Beatris Petrova
    Guest

Talking нокти

Здравейте,
    исках да ви попитам да ли е вредно да си слягаш изкуствени нокти?
    и как да обеда мама да си сложа малки изкуствени нокти, защото това е един от моите начини да не си ям ноктите!
    Благодаря ви предварително!!!!!!!!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Не мисля, че е вредно. Аз също съм си слагала със секундно лепило ( но гел ) и като ги махна и лепилото се чисти много лесно, няма стържене или пилене ( каквото прочетох в по-горните постове от 2010. ) Никога не ми се е деформирала плочката или ми се е случвало нещо с ноктите. И аз реших да си ги лепя за да не си ям моите нокти и имаше ефект. Спрях да се занимавам с тях и сега моите си пораснаха

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Има едни изкуствени нокти в кутийка и до тях лепило за тях. Използвайте тях.
    Ако е друго,то тогава е вредно. Аз си правех ноктопластика,по-добре е от тези 100%.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-09-2014 на 18:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си