Здравейте, като моя първа тема, бих искала съветите ви по един въпрос. Наскоро започнах да проявявам интерес към момче, което отдавна познавам, но не мога да кажа, че наистина го познавам. Даже почти не! Наскоро отново започнахме да си говорим повече, като аз бях малко по-активната: аз започвах разговор първа В определен момент обаче имах едно усещане, че може би му досаждам или го притеснявам, затова имахме период на около 2 седмици без контакт ( той беше и извън страната за определено време). Съвсем неочаквано той ми се обади преди 3 дни и ме покани да се видим, излезнахме и ни беше доста забавно. Странно дори, той беше малко по-отпуснат от преди. Това, което мога да кажа е, че е интроверт- и мен много ме радва, даже себе си намирам за по-скоро интровертен тип, допада ми... Не е супер затворен, антисоциален и прочие, а по-скоро е по-сдържан и не се открива лесно пред други хора. В компания се държи нормално, има доста добри маниери, бъзика се и т.н, но сякаш не може съвсем да се отпусне. Проблемът е, че се притеснявам как мога да знам, че той се интересува от мен не като приятел, а повече, а и също да не го отбъсна, ако бъда прекалено директна, прекалено рано. Съвети и подобни преживявяния са много добре дошли!

П.С.Благодарско, че ми четете първите бръщолевици!