.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Threaded View

Unhappy Какво стана?

Здравейте, преди една седмица тръгнах с може би най- красивото момиче на света. Освен красива, тя се оказа и умна и много печена. Всичко беше супер- излизахме, говорили сме си до 3 часа през нощта, пишехме си смс-и, чувахме се, но последните 2- 3 дена като, че ли тя спря да ми пише и да ми звъни,ако не я търсех аз тя нямаше да го направи. Аз бях тоя който се интересуваше от нея. Помислих си, че е нормално, нали аз все пак съм момчето, само че дойде днешния ден и тя се сети за мен- написвайки ми смс, че трябва да спрем да излизаме, било и объркано в главата, не искала да ме нарани и, че трябвало да остане сама известно време. Като го прочетох това нещо не можах да се побера в кожата си, сякаш нещо ме изяжда от вътре. Реших да и звънна да я питам какво става, дали аз някъде съм сгрешил- тя отрече, каза че много добре съм се държал с нея, при което и казах, че спирам да я търся и ако тя иска да ме потърси. И така, сега най- гадното е чувството, че от вътре нещо ме изяжда, чувство на безпомощност. Ужасно е да дадеш надежда на някой, а после да си тръгнеш. Защо така се получи? Силно се съмнявам, че ще ме потърси.
    Последно редактирано от viliqn : 02-07-2014 на 16:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си