.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    megitopetrova
    Guest

Talking П Р О Д У К Т И Н А AVON..........кликнете тук.................................

здравейте на всички
    искам да попитам дали сте исползвали продукти на AVON за почистване като тези....... https://www.google.bg/search?q=%D0%B...on%3B496%3B210

и ако сте използвали кажете мнение или препоръчайте неещо срещу пъпки и комедони!

ще ви бъда много благодарна ..Мерси предварително на всички ))))))

на мен ми се отразяват ужасно... вместо да ми помагат те влошават нещата... не разчитай на AVON

Не са добри. Смятай, всичките, които ги имах ги изхвърлих, само ексфолианта оставих и го използвам преди епилация в момента. Уж за лице, аз за крака го ползвам..

На Clearskin съвсем случайно си взех като втория продукт на снимката, само че от тези с оранжевите точки. Иначе имам и последния продукт от снимката, син. И от двете съм много доволна, за една седмица ми оправиха кожата на лицето, че тогава беше много зле. Сега продължавам да си ги използвам, появяват ми се по 1-2 пъпки понякога, най-често преди цикъл, през останалото време всичко е ок. Всяка кожа реагира различно, но аз ти препоръчвам да ги пробваш.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    На клиърскин само едо за пъпки ползвах миналата година и имаше някакъв ефект, но за почистване на лице не бих се доверила на avon.По-добре си вземи на друга марка примерно clean&clear.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Имам това най-крайното, в което има спирт. От него ми щипяха очите. Максимум до средата на носа и после-сълзи. Предпочитам тези на solutions.

Мега фен Аватара на baby_baby
    На мен не ми харесват изобщо не ми действат добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си