- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 30 Seconds to Mars -> България :)
http://thirtysecondstomars.thisisthe...tion-festival/Еххх,поне една хубава новина .
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
ДАААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААА СЕГА РАЗБРАХ....Т.Е ПРЕДИ 30 МИНУТИ И ДО СЕГА СЪМ ВИКАЛА
НЕ ЕНЕН ЕН ЕНЕ НЕН РВНЕ НЕН ЕННЕ НЕН Нн ЕЕЕЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ
ТВА ЩЕ Е НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ДЕН В ЖИВОТА МИ
АЙДЕ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ПИША ЧЕ ДА СЕ УСПОКОЯ
Що една ? Във България става традиция да има само хубави концерти.
бтв не знам коя е тая група ...
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от brokeninside13
И аз бях така - мислех си,че има някаква грешка,но не
![]()
Бтв:Имах предвид една хубава новина покрай всичките ми изпити ,които са юни месец.Иначе в последно време наистина има много хубави концерти в БГ.![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Не бях пищяла, ревала и викала толкова от много време. Просто не мога да повярвам.![]()
И един въпрос: Няма да има възрастово ограничение, нали? Имам предвид за малолетни, например.
The Devil Fucks like God makes Love.
ДААААААА БЕЕ!!! няма да има........!!!!!!!!!!!!!!!!!
ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААА
ох, много ми е гадно... заради парите :@ няма да ме пуснат![]()
![]()
![]()
Хорааа.. И аз научих преди минути. Заплаках от радост. Мамка му, независимо от нищо съм там! За нищо на света няма да го пропусна.![]()
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ще свирят само новите popcore bullshits. Ако бяха дошли преди 3-4 години щях да се радвам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Indeed.Първоначално написано от TheBeliever
Божеее нямам търпение ! Само не ми е ясно защо в забутания Разлог ? Защо не в Бургас на Spirit of Bourgas еми точно там...но няма значение важното е,че ще ги видим на живо. Между другото 96 лева и за двата дена,а не може ли да се плати само за единия както е в Бургас ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Преди да бързаш да си дадеш парите и за двата дена изчакай малко.Получих съобщение във фейсбук.Първоначално написано от Lenny
"Билети може да закупите от този сайт, но ви съветвам да не бързате, тъй като ще пуснат само за деня, в който ще свирят те. =)
http://www.eventim.bg/portal/bg/concerts/rok_pop/elevation_2011/91037/"
Така,че фенки и фенове на Джаред...не бързайте....![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
И аз това се чудех.. От какъв зор?! Толкова по-добре за мен все пак.Разлог ми е по-близо от София.
Иначе двата билета са 96 лева. И аз го получих онова съобщение да изчакам. Съдейки по това.. Единия билет ще е най-много 50 лева. И ако изчакаме малко, ще можем да си вземем само за едната вечер..
Иначе.. Вие знаете ли колко песни ще изпълнят? Някои казаха, че ще са максимум 3-4 песни. Струва ли си? Оо, струва си.![]()
Nobody breaks my heart.
е май тряа към 6 песни аз много се зарадвах, ама като прочетох Разлог ми стана ясно, че няма да ги видя Т_T КАК МОЖЕ В РАЗЛОГ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕеееееее![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
e как бе 50 лева за 6 песни ли ?То не си заслужава бе...ама се пак ще се гледат.Все пак е Джаред
![]()
Само 6 песни, защото това няма да им е самостоятелен концерт, т.е. ще има и други групи. Е, аз ще съм там само заради тях.![]()
Иначе кога пускат еднодневните билети? И ще има си правостоящи, седящи, ще можем ли да си вземем някакви вип пропуски?![]()
Nobody breaks my heart.
И 6 са много. Те на собствените си концерти свирят по 10![]()
И стига с тоя Джаред, та Джаред. Има още двама в тая група, не е само Джаред.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз пък се израдвах в пъти повече за Gentleman!!!![]()
Иииии да, дано има еднодневни билети!
Е Джаред,щото Джаред е и актьор и вокал за това.Иначе за мен на второ място си е Шанън![]()
Бтв ако има хора от Бургас които ще ходят на концерта,има организиран превоз...за сега сме около 10,че може и повече хора,но колкото повече хора сме,толкова по евтино ще излезе пътя.Ако се съберем 30 човека,ще излезе 20 лева и отиването и връщането.Така,че ако има хора от Бс нека да кажат,като дойде време да се разберем за отиването.
![]()
Аре беееееее коога ще пускат еднодневните билети......оо и 2 песни да са ще се ходи!!! Няма начин!!!
аре и хората от СОфия които ще ходят да пишат или нз....???? :Д
То вече има еднодневни билети.
Иначе аз ще ходя..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
В Браво имаше статия за тоя фестивал и пишеше,че сега билетите са по 96 лева,за двата дни,но след първите 5000 продадени,ще поскъпнат.И за двата дни мисля,че ставаха около 120 не помня,а за едната вечер - 76 лева.Но все пак мисля да си взема само за едната вечер.Иначе ако знаете нещо ново споделяйте.Например от къде да взимаме билети и дали ако ги земем май месец ще има още ? Защото лично аз смятам,че още е прекалено рано да взимам билети,все пак има 3 месеца,не се знае какво ще става до тогава.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.