Ето ги и въпросите:
1. На колко години сте и какъв пол сте? 21, женски пол
2. С колко човека сте спали? about enough
3. За или против секса за една вечер? не съм против
4. Колко приятели с привилегии сте имали? имала съм набор от връзки, които не са били официални, но не бих ги нарекла "приятели с привилегии", защото тези хора на първо място не са ми били приятели. Не правя секс с приятелите си. Лол.
5. Колко Ви е най-дългата връзка? 2г и 2-3 месеца
6. С колко човека сте се "забивали"? Нямам тефтерче да си записвам
7. Колко най-дълго сте били на сухо? 3-4 месеца
8. Колко от приятелите/приятелките Ви сте запознавали с вашите родители? За 5 се сещам.
9. Колко момчета/момичета са ви "отрязвали" (приблизително)? 2 . Най-големите ми любови. Слава богу, с втория нещата се получиха в крайна сметка и вече сме заедно.
10. Колко пъти са Ви хващали родителите Ви по време на полов акт? 0, не живея с нашите от 13 годишна.
11. С колко човека от интернет сте излизали? Не малко, но не броя.
12. С колко човека от интернет сте имали нещо повече от приятелство? Сещам се за 4
13. Кога Ви беше първия път? 14
14. За или против изневярата? Против.
15. Има ли значение, ако половинката Ви има повече финансови възможности от вас? Не, и е двупосочно, нямам против да има по-малко, стига разликата да не е фрапираща.
16. Флиртували ли сте по време на връзка? Да
17. Наркотици по време на секс? Не
18. За или против секс със съседа/съседката (подобно на приятели с привилегии)? Не съм против
19. Бихте ли имали връзка с грозно момче/момиче? Да
20. Бихте ли имали връзка с красиво момче/момиче, ако не харесвате неговите навици/поведение? Не