Ето ги и въпросите:
1. На колко години сте и какъв пол сте? - не съм *тийн вече; момче.
2. С колко човека сте спали? - с хипер много о.О съм спал. Но секс - 7бр.
3. За или против секса за една вечер? - против - ако си заслужава трябва минимум да се повтори!
4. Колко приятели с привилегии сте имали? - от моя гледна точка - 0, от тяхна няма как да знам
5. Колко Ви е най-дългата връзка? - 3 години и половина
6. С колко човека сте се "забивали"? - 3 аз съм забивал, останалите са неясна бройка
7. Колко най-дълго сте били на сухо? - 17 години о.О
8. Колко от приятелите/приятелките Ви сте запознавали с вашите родители? - 2
9. Колко момчета/момичета са ви "отрязвали" (приблизително)? - твърде голяма бройка, че да се вземе под внимание
10. Колко пъти са Ви хващали родителите Ви по време на полов акт? - хаха веднъж
11. С колко човека от интернет сте излизали? - двама
12. С колко човека от интернет сте имали нещо повече от приятелство? - един
13. Кога Ви беше първия път? - ми на 17 някъде
14. За или против изневярата? - не съществува такова нещо - щом се е стигнало до там, то трябва да се слага край. След това прави каквото искаш
15. Има ли значение, ако половинката Ви има повече финансови възможности от вас? - не. ако наистина е моята половинка, то двамата правим едно цяло
16. Флиртували ли сте по време на връзка? - това си е задължително за да запазиш стойността си.
17. Наркотици по време на секс? - преди, след, по време на... НЕ! Анатема!
18. За или против секс със съседа/съседката (подобно на приятели с привилегии)? - ако си заслужава е без значение къде живее
19. Бихте ли имали връзка с грозно момче/момиче? - не съществува такова нещо като грозно момче/момиче, така че - не
20. Бихте ли имали връзка с красиво момче/момиче, ако не харесвате неговите навици/поведение? - е много ясно
Последно редактирано от de-X-ter : 11-25-2014 на 12:39