Здравейте! На 16 години съм, не съм имал серизона (или по-скоро сексуална) връзка с момиче... имал съм приятелки, по едно време бях изредил целият си клас (женската аудитория), но сексуален контакт не съм имал до момента.
Та имам един въпрос, той е по-скоро деликатен и малко ме е срам да пиша за него, понеже имам някакви задръжки, но гледам в този форум хората отдавна са се отказали от тези работи, така че ще се опитам да се приспособя.
Та проблема ми е в половият член (пениса). Имам някаква странна кожичка в самата вътрешност на члена... забелвам го до едно положение, до което идва тази странна за мен кожичка, която пречи да го забеля както трябва.. преди не съм го имал този проблем (като бях по-малък) все пак се спазва хигиена... При опит да го забеля колкото мога, стига до едно положение и един вид се изкривява самата главичка... странно е да го обясня. :$ Та ми направи впечатление и започнах да се плаша дали това може да ми попречи след време когато правя секс... Иначе проблеми нямам в друг аспект. Този ми е само за момента. Та се притеснявам дали този "проблем" ще ми пречи за вбъдеще в сексуалният ми живот и дали имам основания да се притеснявам...