.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Видео сваляне

Здравейте! Преди време се запалих по едно шоу, което се излъчва от британската телевизия BBC. Налага ми се да си го свалям от торент сайтовете, но винаги първо го качват на техния официален сайт. Има ли някакъв начин да го свалям от там? Преди време ставаше с една програма на име Wondershare AllMyTube, но имаше ограничение до 5 сваляния и след това трябваше да се закупи пълната версия на цена 29.99 долара, което за мен като пълнолетен не са малко пари. Пробвал съм много програми, но не става. Благодаря предварително!

Поздрави,
    Мариан

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Не можеш ли просто да си смениш "proxy" на UK и да си влизаш в сайта? Не съм сигурен дали би станало.

Искам да го имам свалено.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Не можеш ли просто да си смениш "proxy" на UK и да си влизаш в сайта? Не съм сигурен дали би станало.
    Разбира се, че ще стане. С подобно прокси гледах олимпиадата в Лондон безплатно.
    prolimbo, дай линк за шоуто

Знам, че ще стане. Просто искам да го имам свалено и да знам начина как да го свалям от сайта.

Ние как да знаем дали ще стане, ако не дадеш линк към шоуто, за да пробваме с различни програми.

Ето с това произволно клипче да се пробвате: http://www.bbc.com/sport/0/football/25833097

Как го направи?

Опитай с Replay Media Catcher засича всяко видео аз го ползвам много отдавна няма как да не стане

Цитирай Първоначално написано от simona25 Виж мнението
    Опитай с Replay Media Catcher засича всяко видео аз го ползвам много отдавна няма как да не стане
    Аз му казах как ми се получи:
    http://www.reddit.com/r/tech/comment..._the_bbc_news/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си