- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютърни конфигурации.
Определено видеокартата е по-важна, аз ме е яд, че дадох повече пари за процесора, а с 200лв по-малко за видеокарта.
съветвам те да не си взимаш дъна на Асрок ,по нисък клас . Не са хубави , вземи си Асус или Гигабайт , те са приемливи , също така най добре е да си вземеш процесор на интел а не на АМД , те не отделят чак толкова топлина и при clock-ване няма да се налага огромно охлажданеспоред мен е така , а за GPU-то , то е супер ще ти вървя всякаква игра а ако сложиш повечко рам може и да обработваш видео материал
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
http://nikem-bg.net/cart/47524p1r119...50074p1rf.html с това 40 лева захранване... майко мила. Ако търсиш компютърна конфигурация ще ти препоръчам да отидеш в хардуер.бг форума и да не се занимаваш тук. Но все пак ще изкажа мнение преди това. Щом ще играеш игри, "обикновен компютър" няма да ти свърши работа.
http://nikem-bg.net/cart/49676p1r500...48235p1rf.html това ти е предостатъчно. Видеото ти може и да е hd7770, не се тревожи, напълно задоволително е. i3-4330 на 3.5ghz - безпроблемен, като може и да спестиш и да върнеш към i3-3220 (и следователно на стария сокет дъно), което ще ти стигне за casual gaming. Относно asrock - нямал съм проблеми с нищо, никога. 4gb рам за начало са добре (можеш и още толкова да сложиш ако отрежеш от другото, но щом не се занимаваш с някакви тежки обработки не ти трябва). Не пести от захранването!! Това в кутията се надявам да е от хубавите модели, които бяха преди (понеже по едно време ги бяха сменили).
Не знам колко си решен да ъпрейдваш и да се занимаваш, но АМД не си струва. Ако не си запален, горното е повече от достатъчно и ще издържи на най-новите игри. Но тук не е правилното място да се информираш![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
а как се разбира timestamp-а?
компа не че е слаб просто в другата стая вече стои празно . преместих го да играя маняшките игри на голямото тв и на домашното кино , наиш ли като играя на някой шутър примерно на батълфилд и като плясна един снаряд и почват да падат разни чашиа звука от артилерията , съседите гледат нагоре дали не е започнала война :snt023 като пусна някоя спортна игра и футболната агитка като се развика тук отвън се събират фенове мислят че има нов стадион
![]()
ето който го интересува това е негодника
Gigabyte Radeon HD 7970 OC 3GB GDDR5
Gigabyte Z77X-UD3H
Intel i5-3570k @ 4.6 ghz волтажа ми е променлив не съм го фиксирал щото няма смисъл
Noctua NH-D14
Cooler Master Storm Enforcer
SeaSonic M12II 750W SS-750AM
2x CORSAIR Vengeance 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 @ 10-10-10-25 2T
Монитора е АСУС МЛ239 с ИПС матрица
Дискове
- Western Digital WD10EZEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache
- OCZ-VERTEX4 120GB
- и 150гб РАПТОР WD1500HLFS
тва е май
е той компа не е слаб но не е и ултра мощен. не знам къде е логиката да послъгвам , ако щях да лъжа щях да постна комп за 10 бона примерно
както и да е , ето таимстамп
![]()
преди време продавах старите си машини но тая грешка няма да я направя отново , преди година и нещо за тва съм дал около 3500 кинта , сега струва наполовина , просто е тотална простотия да фърля тия пари на вятъраоставям си я като бекап и тва е
![]()
Нали точно аз това ти обяснявам да не хвърляш пари на вятъра.Смисъл ти така и така това пс няма да го използваш като си направиш с водно охлаждане , та да не ти пречи само, да заема излишно място и да раждясва-- дай ми го на мене-- при мене ще е в сигурни ръце и няма да раждясва :P .
ахаха . При мене скоро има голям шанс да се случи
.