- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютърни конфигурации.
Незнам както казах по-горе не разбирам много от части по добре се оправям с чисто физическата работа но си прав че процесора не е съвместим с дъното изглежда нещо не съм прочел въпреки че гледах да се информирам подробно за всяка от частите явно съм пропуснал и е вярно че захранването е марка боклук ама все пак съм с ограничен бюджет.Освен това за тези пари трябва да си купя и DVD четец и записвачка освен това нямам котия, защото сега съм с лаптоп.
Проба грешка са казали хората, така се учиш...
Аз не разбирам защо ти е DVD/CD записвачка? Нищо, че е 20лв. но в днешно време освен ако не искаш да си запишеш музика за колата или да погледнеш какво има на старите дискове според мен не ти е нужна. Хората вече ползват cloud сървъри и флашки. До колкото за кутията една обикновенна кутия струва 25-30лв, а от конфигурацията която ти е направил колегата няма да съжаляваш. Парите си струват... Ако си от Варна ми пиши да ти кажа от къде да си вземеш частите. Ще имаш отстъпка ако аз те заведа..
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!