Здравейте. Имам проблем с 2ма от класа ми, по-точно всички момчета от класа го имат, но нямат смелост да го покажат .. Нов клас е, а те от началото почнаха с тормоза .. Преди съм нямал проблем с момчета от стария клас, но сигурно, защото сме били г/д на една и съща височина и се разбирахме, но тези са много високи и ние ниски пред тях, с изключение на 2-3 от 26 човека . Първата жертва бях аз .. Щяхме да ходим на наргиле, ама се отмени. Дойде понеделник, питам ги, дали са ходили и почнаха да ми бият такива леки шамарчета и да ме питат, ходихме ли на наргиле е ? Те са 2 глави по високи от мен, нямам шанс за бой . Те могат да ме мяткат като парцал .. В сряда по физическо се целихме с топка по волейбол и реших да уцеля по-гадния от 2мата, като на базик .. И той се смя и т.н, но след това в съблекалнята, почна да ме хваща за врата и да ме пита, кой ще целиш е ? И така 5 минути .. После реших да направя нещо и минах зад него и го хванах, но го пуснах, за да не се сдъвчем, ама после той реши да ме метне някак си през глава, като парцал..
Сега тероризират целия клас, с изключение на по-едрите. В момента са си набелязали едно момче от класа, също по-ниско от тях и го тормозят .. Пак с шамарчета, ритат му стола, докато седи на него .. И момчето реши да го пита, къв ти е проблема с мене ? Защо постоянно се заяждаш с мен ? Той тренира борба, ама се оставя да го тормозят .. По едно време, имахме тест и той си направи пищови, но по-гадния от 2мата, му взе пищовите и момчето и той отиде да си ги взима, "холигана" го пита, дали ще го бие и "момчето" каза, че ще го бие, но не му върнаха пищовите, но се спряха с тормоза за 2-3 дена, ама след това ПАК почнаха с него .. Ние нормалните момчета не можем да станем от чина да направим нещо, защото те по цели междучасия чупят там химикали и лудеят в стаята ... Просто е ужасно .. Аз сега навлизам в пубертета и съм висок 1.65, до 3-4 месеца ще съм колкото тях и ще им разкатая фамилията, не съм дебел, нито много слаб, 55 килограма
Но какво да направя ? Не мога да са бия, че да мога да се защитя ..