виж сега брат , аз съм от варна и преди учех в едно смотано дскл , и когато тръгнах да уча във варна си навлякох проблеми смсл врагове. преди тренирах само лостове ,но започнах да тренирам и кик бокс и се бия добре за възраста си . нападали са ме 21-22 годишни момчета ( 1 момче) ,но ни разтърваха и аз разбира се не бях ударен ,но преди това също са ме нападали и удряли , като почнеш да тренираш ,там да мине 1-2 месеца и влезеш във форма и пораснеш , като ти се отворят , има казваш следното ( НЕ СПОМЕНАВАЙ НА НИКОГО ЧЕ ТРЕНИРАШ НЯКАКВО БОЙНО ИЗКУСТВО това ти е скритият коз): "Момче ,не се заяждай. 2-мата кретени ше ти кажат " или както ще направиш ве смешке и ще се смеят" а ти пак им казваш "не се заяждай " и се обръщаш и отиваш на някъде без да ти пука ,но гледай да има поне още едно момче което знае как да се бие и вече ако ти направи проблем , ти си го предопредил 2-пъти и вече на 3-тия му забиваш един в корема или в ченето да се научи да не се ебава с теб а ако си в елитно дскл и има шанс да те изключат не го прави . казваш му че ако има някакъв проблем с теб да отидете след дскл и да се разберете само вие двамата и никой друг ,а ако има друг значи е тъпа путка и го е шубе да се оправи сам ( това се прави само ако си сигурен че ще го пребиеш ) гледай го сериозно и ако отидете да се разбирате след дскл , без много приказки едно круше в ченете или носът и после максимум още 1-2 и си тръгваш а ако се опита да стане отиваш зад него и го хващаш през гърлото и го питаш дали ще се заяжда още и го стискаш още после го пускаш и си тръгваш и да видим ако на следващия ден се надъха го погледни страшно и си тръгни
Тва е брат