- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вега тест? Що е то?
http://www.grupo.bg/sofia/oferta-veg...s-silvyr-19690
Някой правил ли си е? Какво точно ти правят? :33
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пълна измама.
Не знам какво точно представлява,но съм чувала,че благодарение на него се отслабвало малко,но "завинаги".
Ти психически добре ли си?
Защо не отвориш линка преди да коментираш поне?!
Вега тестът, Щруди, няма нищо общо с отслабване. В общи линии ти казват кои продукти трябва да избягваш, кои е добре да си набавяш по повечко, към кои си алергична, кои те подуват и т.н. Полезно е, според мен. Гработо също пускат промоции доста често.
Мдам, ама т'ва се прави на 6 месеца.Не знам и какъв точно му е механизма, което ме прави още по-скептична. Нормалното тяло си търси неговото и без тия шитни. Само да има кой да го слуша...
Еми да.. ама.. на мен проблема ми е, че май не го чувам..Всмис.. Ако се почувствам зле, никога първата ми мисъл няма да е 'щото ядох т'ва или онова'..
Ето например.. мисля, че прясното мляко не ми се отразява добре, ама от къде да съм сигурна.. Може да си въобразявам..
Иначе и аз съм леко скептична към това, но ми е интересно..
+ това.. в последно време гледам да се ограничавам от всякави тестени и пълнеещи храни (не пия и газирано вече) и все си държа едни и същи килограми.. Излизам всеки ден, търча по отделения из работата.. и тц.![]()
Искам да сваля ..5 килограмаИскам да ми се четат ребрата и кристите ('кокалите' на таза) ми да се виждат хубаво
Но така или иначе не се интересувам от теста заради идеята да отслабна, а наистина да видя кои храни ми се отразяват добре и кои не.. :33
Последно редактирано от ShtrudeL : 02-05-2014 на 16:32
4XCOKИ
Тестът е със здравословна насоченост, не с цел да ти кажат от какво пълнееш.
Спри противозачатъчните и току-виж ти изчезнали тия 5 килограма.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
4XCOKИ
Може би просто нямаш да сваляш 5 кг?! Нездравословно е да искаш да ти се броят ребрата, втф...
Дали млякото ти влияе зле можеш да провериш и сама. Вечеряш рано, сутринта ставаш, пиеш чаша мляко и чакаш. Ако до 2 часа не се появи някакво стомашно неразположение /подуване, болка, гадене, етц/ вероятно нямаш непоносимост. Просто следи ако нещо ти създава дискомфорт.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
4XCOKИ