.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Предложения за първа кола

Здравейте, скоро ми предстои да си купувам първата кола, но не знам каква да бъде.
    Харесват ми модели като:
    Hyundai Coupe 1.6
    Honda Prelute
    Mazda mx-3
    Общо взето такъв тип кола, малка с две врати, не много конски сили до 110. Ще се радвам да чуя вашето мнение и съвети, а ако знаете друга марка кола която би била подходяща кажете единственото ми условие е да е от типа на по горе показаните. Колата ще се ползва предимно за градско каране.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Hyundai Coupe-то е мн брутално особено отвътре, поддръжката е нормална, като цяло е младежка и яка кола

И на мен много ми харесва, обаче ми казаха че частите са много скъпи и затова се чудя

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Град
    София
    Подръжката като стойност при повечето коли вече се изравни, като цена. Общо взето ако пестиш караш таратайка. Разлика в пъти при цените има само при премиум марките, а ти не си се насочил натам.

Това кой модел на Toyota е?

Град
    София
    Celica след 2000-та

Пич, по специалност съм хидравлик. Сега работя автомонтьор, а вкъщи си имам струг. Съвет за колите ще ти дам. Или японско или немско. Ако е японско Тойота и Хонда са лидерите за здрави двигатели. Хондите до 6та генерация гният но имат пословично здрави двигатели, Тойота-та нямам забележки за тях пословично здрави автомобили, от екземпляра `корола` има произведени над милион бройки. Американците тъпчат яко Тойота можеш да си представиш за какво става въпрос. МАсовата кола в БГ защото сме бедни е голф. Аз карам ауди 80 защото е пак голф но по ме кефи като дизайн. Немските коли от ваг - групата фолксваген ауди (шкода и сеат) се поддържат евтино но трябва да разбираш поне малко от поддръжка за тия автомобили за да караш такава. От немското препоръчвам Мерцедес.
    Марки които да не си купуваш защото като влезеш в сервиза обслужването почва от 1000лв
    -Рено
    -Алфа
    -Някои фиати
    Марки като Хюндай, Киа и тем подобни правят автомобили сериозно от 10-15 години разбираш какво искаш да ти кажа - Качество НЯМА при тях.
    Надявам се да съм ти помогнал

Град
    София
    Много е грешно да обобщаваш така, защото при всички марки има добри модели, но има и такива, които са тъпкани с дефекти. Примери много.

Сигурно това му е ясно на пича, с изключенията от правилото. Говоря статистически, защото си е така за марките. Това все пак са стари коли. Една алфа може да е много по стегната от един голф и по красива и по - по -по нали, и да изкара повече от него щото голфа може да е минал през трима мърлячи, обаче в повечето случаи алфата ражда по рано от фолксвагена. Всяко правило си има изключение но статистиката казва така.

Голям фен Аватара на shades
    димитър калашников стига рекламира и агитира помярщини на хората

такава алфа 2008ма година струва наполовина на цената на мойта кола която е минус двайсе

значи представи си за какъв бастун става дума компютрите на тия коли никой не искал да ги погледне и в нета е пълно с обяви за алфа

Град
    София
    Не всеки е луд като теб да похарчи цяло състояние за скраб.

да бе нали викаш не всеки е луд да знае че колата му няма да го остави никога

как е като падне снега в софия , метровите преспи предполагам е яко да ги вървиш пеша докато снега ти влиза по крачолите и ти мръзнат топките , докато аз *лудия* си стоя на топло , слушам си музика и рина снега с камиона , а дори нямам плуг

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Golf 3 или 4. Евтини части, не горят много.

@onerealman идеята е, че искам определен модел кола като външен вид. Знам, че принципно Toyota са много добри, и модела на Celica след 2000-та напълно съвпада с исканията ми, обаче не съвпада с финансовата ми възможност. Не разполагам с много пари а и не искам да харча много за първа кола.
    @Vanchhh Голф няма да си взема, дори да е последната останала кола на земята

Град
    София
    Не се увличай и по сладостта да си купиш прекалено евтина кола. После ще заминат много пари за да я задържиш на пътя.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Кажи си бюджета първо и после очаквай адекватен отговор...

Бюджета е до 3000 лв.

За този бюджет бих избрал маздата...

какво ти би избрал човека не го интересува , ЯСНО ЛИ ТИ Е недей да подвеждаш хората с некомпетентността си

най адекватното от теб ще е да се разкараш оттук

втековите мотори са всичките много издръжливи тия мотори са несчупваеми и ме кефят като динамика колко високооборотните са и каква технология са използвали преди години и все още продължават да я ползват .

вти втек сивиците са автомобили популярни из цял свят , особено из щатите където ги напомпват до невъобразими степени

карал съм прелюд и много ме изкефи как се държи колата , обаче имаи предвид че е много много ниска , и самата позиция на седалката , иначе е удобно и е купе Примерно сивика е с 4 врати , зависи за кво ти е нали де

другото което е прелюда имат версие 4ВС , и беше спечелила преди години няква награда на писта , смятай това е накратко завива и с 4те колела
    оф чакай ето намерих ти го

In 1987, Road & Track published a test summary that shows the 1988 Honda Prelude 2.0Si 4WS outperforming every car of that year on the slalom, with a speed of 65.5 mph (105.4 km/h), even besting exotics such as Porsche and Ferrari. For reference, the 1988 Chevrolet Corvette C4 took the same course at 64.9 mph (104.4 km/h).

аз бих си взел 2.2i VTEC , ще се изкефиш на максимум гаранция 185 коня е за начинаещ ще е побъркващо

Град
    MaiNa%tOwN
    В България се кара немско .. с парите дето ще поддържаш среден клас японец ще поддържаш висок клас германец. А тия смотани коли дето си ги харесал 1 нещо не им е на място .. някой си ги е мислил със задника

Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    какво ти би избрал човека не го интересува , ЯСНО ЛИ ТИ Е недей да подвеждаш хората с некомпетентността си

най адекватното от теб ще е да се разкараш оттук
    тъп си като филия, моето момче...

Супер фен Аватара на lubovvv
    http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...1&avto=Bmw_318
    тва ше е мойта кола след няколко години (като събера парите)
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си