Не знам какво ми става, мисля че сърцето ми е разбито, а дори не знам кога и как се случи.Нека да започна историята от начало, за да можете да разберете за какво говоря. Преди почти година приятелят ми ми съобщи, че трябва да замине за друга държава след като завърши, това ме съкруши всеки следващ ден беше ужасен докато не реших, че това в действителност няма да стане.Но в крайна сметка се случи 5 месеца след като ми го каза за първи път това стана реалност, а за мен беше много тежко защото смятах, че няма да замине. След като замина, дните ми минаваха лежейки на леглото и плачейки. И до днес е така, но вече по малко.Мина около половин година откакто той замина, а аз не знам какво чувствам вече, обичам го безкрайно много, но не издържам на това. Не знам какво да правя днес цял ден мисля какво да правя, да продължавам ли, защото без него светът ми никога няма да е същият, няма да го преживея, но и така не мога да продължавам чувствам че се отдалечаваме ии не знам просто тези връзки от разстояние са много трудни .. Според вас как да постъпя?