Здравейте аз съм на 22г и ще ви помоля за някакъв съвет относно моята ситуация.От 6 месеца някъде си общувам с едно момче,което е по-голямо от мен,в началото супер приятелските чувства имах към него и даже не залагах големи надежди,дори да се видим,тъй като той е живее на около 300км от София.През последния един месец обаче сякаш чувствата ми се обърнаха тотално,напоследък даже си мисля,че започвам да се влюбвам - вечер заспивам с мисълта за него и сутрин се будя по същия начин,през деня си мисля за него,а няколко вечери го сънувам.Въпроса е,че той е голям майтапчия и постоянно се шегуваме,колко ще ни е яко семейството заедно,колко готино ще си прекарваме,но за мен нещата май вече преминаха този праг на шегата.Края на този месец ще се видим,но незнам той дали изобщо има очаквания за нещо повече от приятелство-казва колко иска да се видим,колко яко ще си изкараме като излезем,как ще се забавляваме...Въпроса е,че преди 1г приключих връзка от разстояние,която продължи 4г.Бившия ми живееше в чужбина и наистина много се обичахме и ни се получаваха нещата,но просто връзката ни се изчерпа.Искам сериозна връзка отново,искам пак да обичам някого истински и исках този някои да бъде близо до мен,а не да се чуваме по скайп и да не мога да го прегърна вечер,но явно ми е писано да се влюбвам в мъже,които са далеч от мен...Незнам какво да правя?Не искам да му казвам директно всичко,тъй като незнам как ще реагира,показвам му че имам интерес-пиша му всеки ден,пращам му (мечета) и целувки за лека нощ,но той всякаш приема всичко в рамките на шегата.Дори когато ми казва,че го кефя много и че щял да ме взима за жена,немога да разбера майтап ли е всичко...Според вас има ли смисъл да задълбавам?И повече мъжката част от аудиторията-как да му покажа по по дискретен начин,че за мен не е шега всичко,което си пишем?