- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- информативно
Хименът на една девственица си има отвори,или ако не се лъжа ладийна ямка.Въпроса ми е,възможно ли е ако там попадне сперма(не навътре,а на повърхността и то през бельото и на двамата) може ли да се забременее ?
Последно редактирано от kokito05 : 02-08-2014 на 18:42
Значи ладийните ямки реално са микроскопичните девствени ципи на бъдещите ембриони. Съответно попадайки сперматозоидна течност в ямката ти уплождаш бъдещият ембрион. Това няма да има значение, докато женският човек не роди този ембрион. Когато ембионът забременее впоследствие той ще роди твоето дете. Това може да се предотврати единствено по обратен път - тоест носителката на бъдещи ембиорни да еякулира сперматозоидна течност.![]()
Не отричам,че може въпроса ми да е глупав,но нали знаете,че понякога човек изпада в паника.Знам,че на практика като сме си били с бельо не трябва да се притеснявам,но исках да видя и други мнения.Благодаря,че отделихте време и се изказахте по въпросаНякак си не бях много сигурна дали не може да мине през плат
![]()
![]()
Последно редактирано от kokito05 : 02-09-2014 на 15:35
Радваш ме.
Ако не искаш да раждаш обаче, си има трикове за тази еякулирана от носителката сперматозоидна течност. Напрягат се мускулите на ръцете, бягаш 200 км, трябва да си много изморена, защото иначе не става. Самото еякулиране е сложно, защото трябва да се прави навътре от момичето - както казах, трябва да си изморена, защото тогава усещаш контракции - 2 кратки и 2 дълги, както при раждането, само че сега е обратния процес. Момчето в същото време не трябва да се вижда никъде, защото зародиша ще познае бащата и ще хукне към него - и ето ти бебе. Това в случай че си бременна, ако не си - продължавайте в същия дух.
Последно редактирано от Shupidub : 02-10-2014 на 18:51
що за глупост?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last