Здравейте значи днес беше много хубав момент от живота ми дълга история е но ще ви я напиша.Значи днес отидох в най добрата си приятелка и у тях дойдоха три момчета,този който обичам аз, този който обича приятелката ми и един идиот.И първо бяхме у тях после помолихме майка и да на пусне да се разходим всички заедно (бяхме в село), и отидохме в една гора аз и тя си умряхме от срам,но после свикнахме говорихме си и т.н,те искаха да им правим свирки,приятелката ми е правила до сега но аз НЕ,едвам едвам ни накараха и значи първо отидохме до едно дърво в гората аз приятелката ми и този който обича и тя му лапаше,по едно време той каза,че иска аз да му лапам и едвам ме накара и му лапах и той без да иска ме докосна за дупето и тя видя и се ядоса и си тръгна,както и да е спряха я,аз лапах до край на този който тя обича защото ме накара,ии после беше най хубавия момент от живота ми.Този който обичам отиде с мен в гората легна на земята и ми каза легни и ти и ме прегърна,стояхме така една минута,после той ми прошепна:можеш ли да се целуваш,аз казах ами не знам и той ме целуна,целувахме се някъде 10 минути,и той ми каза страх ли те е да ми лапаш аз казах не и му лапах едвам свърши,пак и хубавото беше че той е толкова нежен с мен че аз спирах през 30 секунди и той ме целуваше,беше прекрасно,но както и да е.Сега искам съвет как да го накарам да се влюби в мен и да не иска такива работи от мен?