.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Помощ спешно по Литература...

За утре ми трябва ЕСЕ на тема "Креон срещу семейството" от Антигона ... Моля помогнете ми .. благодаря предварително
    Последно редактирано от hrisit1028 : 02-09-2014 на 11:25

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Нещо не ти видях въпроса.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Нещо не ти видях въпроса.
    Сега добре ли е

Град
    Somewhere On East =]]
    Ама... аз пак не виждам въпроса о.о С кое по-точно да ти помогнем?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Със есето ... не мога да измисля нищо :\

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    И очакваш, че някой във форума седи на тръни и чака мързеливичките като теб да му бутнат по едно есе, за да им го пише?!

Еми аз не мога да измисля нищо и се надявам някой да ми помогне .. щом не искаш недей никой не те кара на сила

Град
    Somewhere On East =]]
    Имаме си свои домашни, че да ходим да пишем чуждите
    ♥ 2PAC ♥

Добре де ... който може моля да ми помогне

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Няма такъв човек тук.

Благодаря

Град
    Somewhere On East =]]
    То, че няма - няма, ама и да имаше то той нямаше да знае от къде да започне. Нито си казал какво е есето, нито с КАКВО по-точно да ти помогнем. Това, че 9 клас ви мързи да прочетете 10 страници, които се четат за половин час и нито имат кой знае какво разбиране да се напъваш докато четеш. Една книга не хващате да прочетете и само търсите помощ някой да ви го разкаже. Еми няма такъв филм, хващайте да четете, щото 12 клас идва и тогава няма кой да ви помогне освен частните уроци.
    ♥ 2PAC ♥

И частните уроци не могат да валеят акъл в главите на тези, които 4 години са си чоплили носовете само..

Валеят ?!

Град
    Somewhere On East =]]
    То си е така. Единствено си мислят, че ще се спасят като отидат 2-3 пъти на частен урок, а през останалото време се гъзарят да не учат, защото само зубарите учели и те са под нивото им. Сякаш е много срамно да седнеш и да научиш един урок, да го прочетеш, вместо да ходиш да правиш теми из интернет да ти пишат други домашното. Да не говорим, че "Антигона" е елементарно четиво, наистина няма какво да му мислиш толкова и това съм го учила отдавна, но все още го помня, защото не е трудно за разбиране.
    ♥ 2PAC ♥

Не аз не се гъзаря .... имам си отличен успех и не не искам да се хваля но просто не мога да измисля съчинението , а съм чел и книжката .. затова моля спрете с хейта върху мен

Цитирай Първоначално написано от hrisit1028 Виж мнението
    Валеят ?!
    Ейй, голям си иначе, много можеш да поправяш хората, ама не можеш малко да прочетеш. Или може би не разбираш и искаш и това да ти се обясни?

Ако ме познавахте ...
    1.не се гъзаря
    2.почти всички ми се подиграват че уча но на мен не ми пука
    3.ходя постоянно на олимпиади
    4.просто не мога да измисля проклетото ( с извинение ) есе
    Последно редактирано от hrisit1028 : 02-09-2014 на 12:58

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Ейй, голям си иначе, много можеш да поправяш хората, ама не можеш малко да прочетеш. Или може би не разбираш и искаш и това да ти се обясни?
    Да моля .. обяснете ми ... аз до сега съм написал увод , тезата и 1 абзац аргументация ...

Ама не ни трябва да те познаваме, може уж много да знаеш и тн, но просто те мързи в момента, признай си.

Не не ме мързи , просто учителката изисква много обем ... а аз точно за този текст не мога да измисля обем .. попринцип си ги пиша и мога да ги пиша , но за този текст не знам какво да напиша още за обем ..

Точи локуми, ако си толкова добър, с много писане, кхм, ще си се научил.

Град
    Somewhere On East =]]
    Добре, като не можеш, отивай в Помагало и там ще ти обяснят. Като гледам ти постоянно пускаш теми да ти помогнат с домашните, а това не мисля че е сайт за домашни и никой няма да седне баш тук да ти обяснява или да ти пише какво да пишеш в есето си. Ако наистина учеше колкото твърдиш, сега даже нямаше да се затрудняваш чак толкова, че да пускаш само теми да ти помагаме с Илиада, Антигона и тн.
    ♥ 2PAC ♥

С Илиада не пуснах аз , а брат ми използваме 1 регистрация

И една тема по математика той я е пуснал , ако можете му помогнете , че аз в момента съм зает и не мога да му ги обяснявам ... и не не си измислям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си