- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Космите на ръцете :(
Може би има подобни теми, но трябва да търся с часове .... и така ето го и моя проблем. Имам много косми по ръцете и исках да си ги избръсна, но майка не ми даде защото щели да ръстът много гадно и реших да си ги изсветля (изруся) но проблемът ми е че по рождение косата ми е черна и смятам така да си остане и мисля че може би ще бъде малко странно или пък смешно. В много козметични салони ми предлагат но аз все още не съм решила. Вие как си ги махате ? Дайте и съвети да си ги изруся ли или не .. ?
чувала съм,че можеш да ги изсветлиш в къщи с кислородна вода,но не съм много запозната![]()
^ със самобръсначката стават дебели и гъсти, не с епилатора.
Най-добре кола маска според мен.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ем и аз мисля с кола маска или епилатор но майка няма да ми даде пък те са много гадни ...Дава ми само да си ги изруся, но искам да ми кажете дали ще изглежда добре с черна коса и руси косми по ръцете или ще е смешно .. ?? Аз лично мисля че няма да е кой знае колко странно понеже няма да се забелязват много
![]()
Ами то зависи от русото дали ще е смешно ;д Ако не се забелязват не мисля, че ще е смешно : ) Аз лично от скоро си махам моите с кола маска, защото бяха доста, а и отдавна им се каня ;д С майка даже не съм говорила за това, а и не мисля и че е забелязала.. Едва ли ще ми направи проблем, де.. А на колко си? Ако си малка, е нормално майка ти да не ти дава.
Момиче ^^
От кислородната вода най-много да станеш рижава. Не знам на майка ти какъв ѝ е проблема. След кола маска даже започват да оредяват и да стват по-тънички!
maDamn
Не мисля, че ще стои зле... смисъл, ще изглеждат като естествено изрусели.. примерно като от слънцето ... поне ако е направено като хората де .. и хич няма да се забелязват.. аз така си правя на тия по коремчето, щото имам малко.
Иначе най-ефективно ще ти е с кола маска... говори с майка си.. от нея няма да станат по-дебели или нещо такова![]()
Чувал съм, че жените с косми по ръцете били много страстни![]()
да, аз пък чух, че Чобака била новият секс символ, хахахах.
авторке, какво си заразпитвала майка си? щом не си ги харесваш- махаш ги. не си длъжна да й даваш обяснения за подобни неща.препоръчвам ти кола маска при козметичка.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Всяка жена им косми по ръцете ,генетично е ! Работата е ,че едни имат гъсти и по-тъмни ,други не толкова , дрги имат светли и редки...
Логични:едното махане на косми от ръцете няма да я направи по-малко страстна или по- еди каква си.
maDamn
Може би майка ти не ти позволява, защото си говорила с нея за бръснене.. и да определено самобръсначката не е добра идея... Най-ефикасното и добро решение е кола маската, пък и в козметичните салони не взимат много скъпо за тази процедура ... Другия вариант е депилиращ крем, мисля че и той ще ти свърши работаУспех
А на каква цена е долу/горе колата маска в козметичните салони, защото ако ми позволи ще отида в козметичен салон а не да си купувам от различните лентички защото има различни видове и някои само нараняват кожата и нищо не правят ..... а междудругото съм на 14не мисля че съм много малка
)
на 14? Аз пък мисля, че си много малкаШе слушаш майка си, че да няма шамари по дупето
Е и какво като е на 14?
Цената не помня колко беше, защото аз съм ходила за крака+ръце при една сравнително евтина козметичка.Около 10лв би трябвало да е.. Не знам, ще те излъжа.Питай по студиата и ще видиш г/д колко е![]()
Козичке.. Имах предвид жените с "доста" косми по ръцете.. И просто така съм чувал.. Кой е казал, че махането на космите по ръцете ще я направи по малко страстна? Нещо ти се спи майче..
Опитайте спрей за след епилация Кало супер ефикасен е, не правя реклама просто съм страшно доволна ще дам линк към сайта от където си го поръчвам http://namaleno.exsitee.com/Кало-Спр...пилация
Ууу и аз колко косми имахи много ме беше срам да нося блузки с къси ракави лятото, та в 5 клас май беше наще ми купиха епилатор и оттогава си ги махам с него. В началото боли, докато ги махнеш, ама после като пораснат малко пак ги минаваш и с времето даже ти става "приятно", защото има приставка и за масаж. Иначе никога не ги махай със самобръсначка - един път го направих и постоянно боцкаха, а като пораснат стават 2 пъти по-големи
![]()
Махни ги с епилатор или кола. В никакъв случай със самобръсначка. Ако са наистина много и гъсти и да ги изрусиш пак ще стои смешно, нищо че са руси. И не е чак толкова малка авторката, айде сега като е на 14 да си стои космата. Щом не се чувства комфортно значи трябва да ги махне.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мда. Епилатор или кола. За колата парици не мога да кажа, не съм ходила.![]()
Аз използвам депилиращ лосион и всичко е както трябва. Малко по-скъпи са но стигат за доста време![]()
Аз първо си ги махнах с кола маска после известно време използвах епилатор, но нямам време всеки път да ги чакам да израстнат достатъчно и сега ги минавам с бръснача и нито съм станала горила нито нищо.
Е, на 14 не е много малка, айде сега.. Просто поговори с майка си и отиди в козметичен салон да ти ги махнат.. Аз лично сама си ги махам, но е по-добре поне първия път да отидеш при козметичка, която ще ти даде и полезни съвети.)
Момиче ^^
Отиди първо да ти направят кола маска,след това вече може да започнеш сама,стават тънки и се разреждат..Колкото до изсветляването преди да започна с кола маската си мажех ръцете с кислородна вода и излизах на слънце,изсветляваха се![]()