.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не мога да си обясня държанието му

Здравейте!
    Момиче съм на 18 години. Преди 2г. се влюбих в един мъж, който е по-голям от мен и естествено, е доста по-зрял. Ще прозвучи много клиширано, но само при вида му, сякаш виждам себе си в по-добра светлина. Той не знае за чувствата ми към него. Ние няма как да сме заедно, тъй като е обвързан, затова и реших, че няма смисъл да му казвам. Единственото което бих могла да направя с едно мое признание е да си развалим отношенията.

Тук идва обаче и проблемът ми. Той е много мил, усмихнат и чаровен. Когато се срещнем някъде често ме спира, пита ме как вървят нещата при мен, шегува се постоянно. От известно време насам обаче, това по-близко общуване се случва само, когато сме сами. В случаи, в които той или аз съм с някого, се държи много дръпнато. Направо е отчужден. Чувствам се, сякаш го е срам да покаже, че ме познава.

И за да не бъда разбрана погрешно - нямам за цел да го разделям с жена му или да се бъркам по някакъв начин в живота му. Дори не бих си помислила да се стремя да отделя някого от семейството му. Просто като всички влюбени-загубени, се стремя към сближаване с човека, към когото имам чувства. И неговото приятелство би ми било напълно достатъчно. В крайна сметка след няколко месеца завършвам, надявайки се да вляза в университета, към който съм се насочила, и ще се махна от тук. Не е сигурно че някога изобщо ще го видя отново. Напоследък се опитвам да свикна с тази мисъл, но приемам, че не ми е било писано да съм с него.

Просто това негово държание не го разбирам. До преди 2 месеца въобще не беше така. Никак не го интересуваше с кого е той или с кого съм аз когато се видим. Винаги ме посрещаше с усмивка на лице„. Изведнъж обаче нещата се промениха. Моля ви, ако някой има някакви предположения - особено мъжката част, ще се радвам да ги чуя, каквито и да са.

Благодаря ви много предварително :*

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    След като така или иначе няма начин да сте заедно и това ти е ясно - какво значение има как се държи сега? Реално - може жена му да е почнала да ревнува и да му е свила сърмите.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Защо ще се мъчиш допълнително, отдръпни се ,вместо да се самозалъгваш още.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Според мен е осъзнал, че се е привързал прекалено много към момиче/жена, която не е неговата собствена и се опитва да си наложи дистанция поне за пред другите хора, че да не тръгнат слухове.

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Според мен е осъзнал, че се е привързал прекалено много към момиче/жена, която не е неговата собствена и се опитва да си наложи дистанция поне за пред другите хора, че да не тръгнат слухове.
    Веднага след като прочетох темата ми мина същото мнение през акъла.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    След като така или иначе няма начин да сте заедно и това ти е ясно - какво значение има как се държи сега? Реално - може жена му да е почнала да ревнува и да му е свила сърмите.
    Точно това си мислех, докато четях поста на авторката.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Mariq21 Виж мнението
    Здравейте!
    Момиче съм на 18 години. Преди 2г. се влюбих в един мъж, който е по-голям от мен и естествено, е доста по-зрял. Ще прозвучи много клиширано, но само при вида му, сякаш виждам себе си в по-добра светлина. Той не знае за чувствата ми към него. Ние няма как да сме заедно, тъй като е обвързан, затова и реших, че няма смисъл да му казвам. Единственото което бих могла да направя с едно мое признание е да си развалим отношенията.

Тук идва обаче и проблемът ми. Той е много мил, усмихнат и чаровен. Когато се срещнем някъде често ме спира, пита ме как вървят нещата при мен, шегува се постоянно. От известно време насам обаче, това по-близко общуване се случва само, когато сме сами. В случаи, в които той или аз съм с някого, се държи много дръпнато. Направо е отчужден. Чувствам се, сякаш го е срам да покаже, че ме познава.

И за да не бъда разбрана погрешно - нямам за цел да го разделям с жена му или да се бъркам по някакъв начин в живота му. Дори не бих си помислила да се стремя да отделя някого от семейството му. Просто като всички влюбени-загубени, се стремя към сближаване с човека, към когото имам чувства. И неговото приятелство би ми било напълно достатъчно. В крайна сметка след няколко месеца завършвам, надявайки се да вляза в университета, към който съм се насочила, и ще се махна от тук. Не е сигурно че някога изобщо ще го видя отново. Напоследък се опитвам да свикна с тази мисъл, но приемам, че не ми е било писано да съм с него.

Просто това негово държание не го разбирам. До преди 2 месеца въобще не беше така. Никак не го интересуваше с кого е той или с кого съм аз когато се видим. Винаги ме посрещаше с усмивка на лице„. Изведнъж обаче нещата се промениха. Моля ви, ако някой има някакви предположения - особено мъжката част, ще се радвам да ги чуя, каквито и да са.

Благодаря ви много предварително :*
    Преди те е харесвал само като приятел и поради това го е показвал, сега и той те харесва повече от първоначалното - затова ти го покава само на теб, а когато е в компания - се прикрива, за да не разберат и други и да изпортят, където не трябва.
    Последно редактирано от ikon : 02-10-2014 на 08:02

Мега фен Аватара на RapExotic
    Женените мъже имат склонност да флиртуват и да се държат мило с други момичета. Това се обяснява с факта, че имат усещане за собственост над жена си и си мислят , че щом са я спечелили веднъж, значи за винаги ще е тяхна. Това не значи, че има някакви чувства към теб. Гледай само да не попаднеш в ситуация, в която привличанито ти към него да премине в сексуален контакт. Това няма да е от полза и за двама ви.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен не се занимавай така само се мъчиш

Мила ти какво искаш да прави.Да го гледат приятели те му и твойте приятели как 40 годишен (така е думата) проявява интерес към някаква пикла на 18 години ( не те обиждам теб отново така е думата). Нормално е когато сте в компания да е по студен и дръпнат.Човека си има жена навярно и деца.Ти си на 18 години сигурна ли си че искаш да бъдеш с Голям мъж? Какво след време като купуваш памперси на децата си и на него ли ще купуваш? Не се занимавай няма смисъл,нищо няма да се получи.Огледай се момиче,свестни момчета има на всякъде около теб просто трябва да си отвориш очите.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си